Продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля 6 штук;
- перець солодкий 1-2 шт.;
- цукіні 1 штука велика;
- цибуля ріпчаста 1-2 штуки;
- часник 3 часточки;
- олія оливкова 2-3 ст.л.;
- сіль за смаком;
- чорний перець до смаку;
- за бажанням можна використовувати розмірін, базилік, орегано.
Картоплю почистити та розрізати на 6-8 частин. Перець та цукіні нарізати крупно. Цибулю нарізати півкільцями. Скласти все у велику ємність чи пакет. Додати видавлений через прес часник, олію, траву, сіль, перець і все добре перемішати. Закрити щільно кришкою і залишити на кілька годин, щоб овочі промаринувалися. Періодично перемішувати. Зручно скласти все у великий пакет для заморожування продуктів. І заважати зручно і посуду брудного менше Духовку прогріваємо до 200 градусів. Викладаємо овочі на лист або у форму для запікання і запікаємо 40-60 хвилин.
Читайте також:
Єврейські котлети з одним секретом: бюджетний рецепт, яким ви обов'язково поділіться
Розлітаються за секунди: рецепт червоних бурякових рулетиків з начинкою з оселедця