Продукти:

  • картопля 6 штук;
  • перець солодкий 1-2 шт.;
  • цукіні 1 штука велика;
  • цибуля ріпчаста 1-2 штуки;
  • часник 3 часточки;
  • олія оливкова 2-3 ст.л.;
  • сіль за смаком;
  • чорний перець до смаку;
  • за бажанням можна використовувати розмірін, базилік, орегано.

Картоплю почистити та розрізати на 6-8 частин. Перець та цукіні нарізати крупно. Цибулю нарізати півкільцями. Скласти все у велику ємність чи пакет. Додати видавлений через прес часник, олію, траву, сіль, перець і все добре перемішати. Закрити щільно кришкою і залишити на кілька годин, щоб овочі промаринувалися. Періодично перемішувати. Зручно скласти все у великий пакет для заморожування продуктів. І заважати зручно і посуду брудного менше Духовку прогріваємо до 200 градусів. Викладаємо овочі на лист або у форму для запікання і запікаємо 40-60 хвилин.

Читайте також:

Єврейські котлети з одним секретом: бюджетний рецепт, яким ви обов'язково поділіться

На запах збігуться сусіди: рецепт приготування соковитого шашлику у трилітровій банці. Робиться у духовці

Розлітаються за секунди: рецепт червоних бурякових рулетиків з начинкою з оселедця