Цей рецепт не вимагає великих витрат часу, а для приготування не доведеться використовувати духовку.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування сирної пасхи до домашнього сиру додають все найкраще: жирні домашні вершки, хороше вершкове масло, домашню сметану.
Інгредієнти:
- сир кисломолочний – 500 г;
- цукор – 150 г;
- сметана – 100 г;
- олія вершкове - 150 г;
- мак – 60 г;
- молоко - 100 мл;
- желатин – 10 г;
- цукор ванільний – 10 г;
- персик консервований – 200 г;
- сироп персиковий – 50 мл.
Желатин залийте сиропом із персиків і залиште на 10 хвилин.
Сир перетріть через сито. Збийте розм'якшене масло|мастило|, 120 г цукру і ванільний цукор. Змішайте сир, збиту олію, сметану і збийте до однорідної суміші.
Мак залийте молоком, додайте цукор, що залишився і поставте на невеликий вогонь. Прогрійте кілька хвилин, ретельно помішуючи.
Консервовані персики перебийте у блендері, з'єднайте з желатином та перемішайте. Додайте желатинову суміш у сирну масу і збийте. Розділіть масу навпіл. В одну частину додайте|добавляйте| мак і перемішайте.
Конусну форму застелите вологою марлею у два шари і по черзі викладайте масу з маком та без маку. Накрийте паску краями марлі. Поставте форму в миску та помістіть у холодильник на добу.
Читайте також:
Слинки потечуть: рецепт незвичайного омлету з додаванням кабачкової ікри
АТБ порадував цінами: отримайте знижку на товари, на які вже є знижка. Як оформити
Від них важко відірватися: рецепт ситних гарячих бутербродів із сиром та додаванням пива