Цей рецепт не вимагає великих витрат часу, а для приготування не доведеться використовувати духовку.

Для приготування сирної пасхи до домашнього сиру додають все найкраще: жирні домашні вершки, хороше вершкове масло, домашню сметану.

Інгредієнти:

  • сир кисломолочний – 500 г;
  • цукор – 150 г;
  • сметана – 100 г;
  • олія вершкове - 150 г;
  • мак – 60 г;
  • молоко - 100 мл;
  • желатин – 10 г;
  • цукор ванільний – 10 г;
  • персик консервований – 200 г;
  • сироп персиковий – 50 мл.

Желатин залийте сиропом із персиків і залиште на 10 хвилин.

Сир перетріть через сито. Збийте розм'якшене масло|мастило|, 120 г цукру і ванільний цукор. Змішайте сир, збиту олію, сметану і збийте до однорідної суміші.

Мак залийте молоком, додайте цукор, що залишився і поставте на невеликий вогонь. Прогрійте кілька хвилин, ретельно помішуючи.

Консервовані персики перебийте у блендері, з'єднайте з желатином та перемішайте. Додайте желатинову суміш у сирну масу і збийте. Розділіть масу навпіл. В одну частину додайте|добавляйте| мак і перемішайте.

Конусну форму застелите вологою марлею у два шари і по черзі викладайте масу з маком та без маку. Накрийте паску краями марлі. Поставте форму в миску та помістіть у холодильник на добу.

Читайте також:

Слинки потечуть: рецепт незвичайного омлету з додаванням кабачкової ікри

АТБ порадував цінами: отримайте знижку на товари, на які вже є знижка. Як оформити

Від них важко відірватися: рецепт ситних гарячих бутербродів із сиром та додаванням пива