Сирники та оладки на сніданок іноді набридають, і хочеться чогось незвичайного та смачного. І тоді на допомогу може прийти наш рецепт – манні биточки.

Докладний рецепт смачних битків із манної каші читайте у нашому матеріалі.

Для приготування нам знадобиться:

Спосіб приготування:
Для початку необхідно в каструлі закип'ятити молоко. Необхідно безперервно помішувати молоко віночком, і тонким струмком всипати манну крупу в молоко. Кашу варити потрібно близько 3 хвилин, до загусання. Консистенція має вийти густою.

Кашу потрібно залишити остигати до теплого стану. Як тільки вона охолоне, потрібно вбити в манну кашу яйце, всипати цукор, ванілін та маленьку щіпку солі. Перемішайте усі інгредієнти до однорідності.

Після цього необхідно змоченими у воді руками сформувати з манного "тесту" деякі биточки і обваляти їх у борошні.

Розігріваємо сковороду з олією і викладаємо туди частину манних биточків. Обсмажуємо битки на невеликому вогні по кілька хвилин з кожного боку, до золотистої скоринки. Подавати можна як у холодному, так і теплому вигляді.

Читайте також:

Чоловіки шаленіють: рецепт незвичайних картопляних котлет з ковбасою та сиром

Секрет схуднення: як приготувати простий салат, який допомагає позбутися зайвої ваги

Називається "варнішкес": рецепт старої єврейської страви з макаронів, гречки та грибів