Ці соковиті, ароматні котлетки справжній кулінарний сюрприз! Ідеально підійдуть як для легкого обіду, так вечері.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяКабачок надає ніжності, а крабові палички — пікантний морський акцент.
Інгредієнти:
- Кабачок - 200 г (у віджатому вигляді, щоб уникнути зайвої вологи)
- Крабові палички - 100 г
- Яйце - 1 шт.
- Сир твердий - 50 г (можна взяти будь-який до смаку)
- Часник - 1 зубчик (за бажанням)
- Сіль, перець - за смаком
- Зелень - кріп, петрушка або зелена цибуля (за смаком)
- Панірувальні сухарі - для обсипання
- Олія - для смаження
Приготування:
- Кабачок натерти на великій тертці, трохи посолити і залишити на 10 хвилин. Потім ретельно віджати рідину.
- Крабові палички нарізати дрібними шматочками або натерти на тертці.
- Сир також натерти на дрібній тертці.
- У мисці змішати кабачок, крабові палички, сир, яйце, подрібнену зелень та часник. Посолити, поперчити до смаку.
- Сформувати невеликі котлетки, обваляти їх у панірувальних сухарях.
- Обсмажити на розігрітій сковороді з олією із двох сторін до золотистої скоринки.
Котлетки з кабачком та крабовими паличками, кадр з відео
Рада:
Подавайте з легким йогуртовим соусом чи сметаною – буде особливо смачно!
Читайте також:
Рецепт тушкованої капусти з картоплею та сосисками: просто, ситно, по-домашньому.
Хрумкі шніцелі: як приготувати курячу грудку в найсмачнішому паніровці, рецепт.
Як приготувати мармеладки з дитинства: покроковий рецепт ніжних та повітряних солодощів із звичайного желе.