Ми розібрали вже багато варіацій різних поживних майонезних салатів, яких так хочеться восени та взимку, коли вже холодно.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяА що якщо без майонезму і з ухилом у соління? Це звичайно можна приготувати. Наприклад, пікантний капустяний салат, який буквально має знати кожен.
Інгредієнти:
- капуста - 5 кг;
- морква – 1 кг;
- перець - 1 кг;
- цибуля - 500 г;
- соль — 3 ст.л.;
- цукор — 250 г;
- оцет 9% - 150 мл;
- рослинна олія - 350 мл;
- перець горошком - на дно банки.
Приготування капустяного салату:
1.Шинкуємо дрібно капусту або натираємо на спеціальній тертці, кладемо в банку. На дно попередньо викладаємо перець горошком. Натираємо на великій тертці моркву, викладаємо до капусти у банки.
2.Очищаємо перець від нутрощів, нарізаємо маленьким кубиком, викладаємо на шар моркви. Нарізаємо цибулю півкільцями і викладаємо на шар перцю.
3.Посипаємо шари овочів сіллю, цукром, вливаємо оцет і олію. Перемішуємо компоненти в банках, закриваємо кришками та залишаємо на 2-3 місяці в холодильнику.
Читайте також:
Просто та святково: рецепт салату "Неженка" з куркою та чорносливом, бонус - домашній майонез.
Рецепт салату "Кузьмич" з рибою та морквою: і з гарніром з'їсти, і на хліб намазати.
Гідна заміна "Шубі": рецепт сільського салату з оселедцем та картоплею.