Готуємо усі необхідні продукти.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяФарш м'ясний (свинячо-яловичий) - 250 г | ||
Баклажани - 400 г | ||
Цибуля ріпчаста - 150 г | ||
Часник - 2 зубчики | ||
Сир плавлений - 140 г | ||
Петрушка свіжа – 15 г | ||
Сіль - 1/3 ч. ложка (за смаком) | ||
Перець чорний мелений - щіпка | ||
Трави прованські сушені – 1 ч. ложка. | ||
Олія - 30 мл |
Цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками.
У сковороді розігріваємо олію і обсмажуємо цибулю 3-5 хвилин, до м'якості та легкої золотистості.
Додаємо фарш.
Присмачуємо прованськими травами та чорним перцем.
У баклажанів відрізаємо краї. Баклажани нарізаємо невеликими кубиками зі сторонами 1,5-2 см. Додаємо баклажани в сковороду.
Здоровий.
Обсмажуємо все разом, помішуючи приблизно 5-7 хвилин, до м'якості баклажанів.
Плавлений сир натираємо на великій тертці та додаємо до сковороди.
Готуємо на маленькому вогні до розплавлення сиру приблизно 2 хвилини.
Петрушка подрібнюємо і додаємо в сковороду.
Перемішуємо та вимикаємо вогонь.
Баклажани, тушковані з фаршем і плавленим сиром, подаємо самостійно - з коржом або скибочками хліба, а також з гарніром з круп або макаронів.