Спека за вікном трохи спала, а отже, можна починати використовувати духовку, не боячись задихнутися від високих температур.

Тим більше, що незабаром осінь і так хочеться якоїсь затишної випічки до чаю. Ми знайшли для вас дуже простий і швидкий рецепт здобних цукрових равликів з сиру. Вони настільки смачні, що навіть крихти не залишиться вже через півгодини після приготування.

Сирні равлики, кадр з відео
Сирні равлики, кадр з відео

Інгредієнти:

сир - 200 г;
яйце - шт.;
ванільний цукор - 10 г;
цукор - 60 г;
кефір - 100 мл;
рослинна олія - ​​50 мл;
сіль - щіпка;
борошно - 300 г;
сода - ½ ч.л.

Приготування сирних равликів:

1. Сир змішуємо з яйцем, ванільним цукром, звичайним цукром і кефіром. Додаємо в суміш рослинну олію та сіль, ретельно все перемішуємо. Висипаємо в суміш борошно, соду і замішуємо м'яке та еластичне тісто.

2. Ділимо тісто на 16 частин, формуємо невеликі кульки. Розкочуємо кожну кульку в коржик, посипаємо цукром.

Сирні равлики, кадр з відео
Сирні равлики, кадр з відео

3.Згортаємо коржик у трубочки, створюємо невеликий равлик. Аналогічно працюємо з іншими коржами. Занурюємо всі равлики в цукор, викладаємо на лист, застелений пергаментом. Випікаємо равлики при 180 градусах 20-25 хвилин.

Читайте також:

Його закривають на зиму, але першу банку відкривають на другий день: рецепт салату з баклажанів по-татарськи .

Банку захочеться відкрити вже завтра : рецепт швидкої квашеної капусти у найсмачнішому маринаді .

Яєчний паштет замість магазинної намазки: рецепт на сніданок та перекус.