У мережі розмістили рецепт смачного та ситного салату з курячими серцями, огірками, грибами та горошком.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти (на 4 порції):
500 г курячих сердець.
160 г консервованого зеленого горошку.
100 г цибулі.
100 г печериць.
150 г маринованих огірків.
4 яйця.
130 г майонезу.
30 мл (2 ст. ложки) рафінованої олії.
10 г свіжої петрушки.
2 лаврові листи.
Чорний мелений перець за смаком.
Сіль за смаком.
Приготування:
Курячі серця вимийте, обріжте зайвий жир і жилки. Покладіть у каструлю, залийте водою, додайте сіль та лавровий лист. Відварити до готовності близько 25-30 хвилин. Після приготування дістаньте з окропу і дайте їм охолонути.
Яйця варіть круто близько 8 хвилин, потім остудіть в холодній воді. Очистіть та наріжте кубиками.
Очистіть цибулю і наріжте її чвертькільцями. На сковороді розігрійте олію та обсмажте до м'якості, приблизно 3-5 хвилин.
Гриби нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в сковороду до цибулі. Обсмажуйте 7-8 хвилин, поки вони не підрум'яняться і не випарується рідина. Додати сіль та перець за смаком.
Наріжте огірки мариновані кубиками і помістіть їх у велику миску. Додайте нарізані кубиками яйця.
Охолілі курячі серця наріжте соломкою і додайте в миску з огірками та яйцями.
Додати консервований зелений горошок.
Коли гриби та цибуля будуть готові та охолонуть, додайте їх у миску до інших інгредієнтів.
Дрібно наріжте петрушку і додайте в миску.
Потім додайте майонез та чорний перець. Змішайте усі інгредієнти до однорідного стану.
Перед подачею дайте салату постояти в холодильнику не менше 30 хвилин, щоб смаки змішалися докупи.
Ось і все, ваш салат із сердечками, огірками, грибами та горошком готовий до вживання!
Читайте також:
Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою
Готуємося до Великодня: рецепт швидких канапе з яйцем, оселедцем та буряком
Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"