У мережі розмістили рецепт смачного та ситного салату з курячими серцями, огірками, грибами та горошком.

Інгредієнти (на 4 порції):

500 г курячих сердець.

160 г консервованого зеленого горошку.

100 г цибулі.

100 г печериць.

150 г маринованих огірків.

4 яйця.

130 г майонезу.

30 мл (2 ст. ложки) рафінованої олії.

10 г свіжої петрушки.

2 лаврові листи.

Чорний мелений перець за смаком.

Сіль за смаком.

Приготування:

Курячі серця вимийте, обріжте зайвий жир і жилки. Покладіть у каструлю, залийте водою, додайте сіль та лавровий лист. Відварити до готовності близько 25-30 хвилин. Після приготування дістаньте з окропу і дайте їм охолонути.

Яйця варіть круто близько 8 хвилин, потім остудіть в холодній воді. Очистіть та наріжте кубиками.

Варені яйця: скрін з відео
Варені яйця: скрін з відео

Очистіть цибулю і наріжте її чвертькільцями. На сковороді розігрійте олію та обсмажте до м'якості, приблизно 3-5 хвилин.

Гриби нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в сковороду до цибулі. Обсмажуйте 7-8 хвилин, поки вони не підрум'яняться і не випарується рідина. Додати сіль та перець за смаком.

Наріжте огірки мариновані кубиками і помістіть їх у велику миску. Додайте нарізані кубиками яйця.

Охолілі курячі серця наріжте соломкою і додайте в миску з огірками та яйцями.

Додати консервований зелений горошок.

Коли гриби та цибуля будуть готові та охолонуть, додайте їх у миску до інших інгредієнтів.

Дрібно наріжте петрушку і додайте в миску.

Потім додайте майонез та чорний перець. Змішайте усі інгредієнти до однорідного стану.

Перед подачею дайте салату постояти в холодильнику не менше 30 хвилин, щоб смаки змішалися докупи.

Ось і все, ваш салат із сердечками, огірками, грибами та горошком готовий до вживання!

Читайте також:

Від цього запаху запаморочиться голова: рецепт жаркого-запіканки з риби з салом і цибулькою

Готуємося до Великодня: рецепт швидких канапе з яйцем, оселедцем та буряком

Візьміть м'ясо, капусту та сир: рецепт швидкої та шикарної вечері "Господиня відпочиває"