Барвисті, соковиті оладки з курячої грудки з консервованою кукурудзою і зеленою стручковою квасолею - проста і смачна страва, яка сподобається всій родині. Приготовлені за лічені хвилини курячі оладки, з додаванням солодких зерен консервованої кукурудзи та зеленої стручкової квасолі, оладки виходять соковитими, рум'яними та ніжними на смак.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля приготування курячих оладок з кукурудзою та квасолею вам знадобляться компоненти, зазначені у списку:
- куряче філе 400 г;
- кукурудзяні зерна (заморожені чи консервовані) 100 грам;
- зелена стручкова квасоля 100 г;
- цибулина маленька 1 шт.;
- яйця 2 шт.;
- сіль 1 ч.л.;
- цукор 1 чайна ложка;
- мелена паприка 3/4 ч. л.;
- чорний мелений перець 1/4 ч. л.
Куряче філе рубаємо в блендері або пропускаємо через м'ясорубку. Кладемо в миску. Дрібно рубаємо зелену квасолю і разом із кукурудзою кладемо до фаршу. Додаємо яйця, дрібно нарубану цибулю та спеції.
Добре перемішуємо.
У сковороді на середньому вогні розігріваємо 3 ст. рослинного масла. Ложкою викладаємо фарш на сковороду і смажимо оладки приблизно по 5 хвилин з кожного боку.
Подаємо з соусом та гарніром зі свіжих овочів.
Особливо добре подавати такі оладки з якимось "макательним" соусом, причому найкраще з часником у складі.
До речі, як показав досвід, ці оладки смачні навіть у холодному вигляді.
Читайте також:
Такі так, це дуже апетитно: рецепт курячих шлуночків по-єврейськи
Вона з'їдається відразу першого дня: рецепт домашньої ковбаси з риби по-єврейськи
Старовинний рецепт єврейської закуски: готуємо смажену капусту з яйцем та морквою