• Філе куряче - 500 г
  • Сир - 180 г
  • Молоко — 200 мл
  • Яйце куряче - 2 шт
  • Борошно пшеничне / Борошно - 100 г
  • Соєвий соус - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт
  • Морква - 200 г
  • Перець запашний - 1/4 ч. л.
  • Перець червоний пекучий – 1/4 ч. л.
  • Соль — 1/2 год. л.
  • Оливкова олія — 3 ст. л.
  • Кріп - 40 г
  • Куряче філе подрібнити у блендері або пропустити через м'ясорубку. Додати перець запашний, перець червоний пекучий та соєвий соус Kikkoman.

  • Далі приготуємо тісто для пирога. Для цього змішаємо в ємності сир, яйця, молоко та сіль.

  • Далі просіяти муку|борошно| і добре перемішати міксером до однорідності.

  • Цибулю очистити, промити, нарізати кубиками та обсмажити до прозорості на оливковій олії.

  • Моркву почистити, помити та натерти на великій тертці.

  • Обсмажену цибулю з'єднати з курячим фаршем. Добре перемішати.

  • Потім 2/3 частини тіста змішати з курячою масою. Добре перемішати.

  • Далі кріп промити, нарізати і додати|добавляти| до курячо-сирної маси. Добре перемішати і викласти у форму для випічки, змащену оливковою олією.

  • Зверху розподілити моркву.

  • Залити тестом, що залишився. Випікати в духовці, наперед розігрітій до 190 градусів, 50 хвилин.

Читайте також:

Усі подумають, що це ресторанний пиріг: рецепт картопляної запіканки з помідорами та яйцем

Його повністю з'їдять вже за годину після приготування: рецепт закритого пирога з картоплею і шинкою

У нього закохуються з першого шматочка: рецепт швидкого пирога цибулі з сиром

Тепер ви робитимете його кожні вихідні: рецепт заливного пирога з капустою на майонезі