Яєчні рулетики з крабовими паличками – це проста та смачна закуска, яка готується швидко та легко. Для її приготування знадобляться лише кілька інгредієнтів, які знайдуться на будь-якій кухні.

Докладніше про приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками читайте у нашому матеріалі.

Для приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками нам знадобиться:

  • 2 яйця
  • 1/2 чайної ложки солі
  • 1/4 чайної ложки чорного перцю
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 200 г крабових паличок
  • 1/2 пучка зеленої цибулі
  • 2 столові ложки майонезу

Спосіб приготування яєчних рулетиків з крабовими паличками:

  1. Яйця розбиваємо в миску, додаємо сіль і перець, перемішуємо віночком або вилкою до однорідності для приготування рулетиків яєчних з крабовими паличками.

  2. Сковороду розігріваємо на середньому вогні, змащуємо олією. Виливаємо в сковороду половину яєчної суміші, рівномірно розподіляємо по дну. Смажимо 1-2 хвилини, до схоплювання яєць.

  3. Перевертаємо млинець і смажимо з іншого боку до готовності. Аналогічно готуємо другий млинець.

  4. Даємо млинцям охолонути для приготування рулетиків яєчних з крабовими паличками.

  5. Крабові палички очищаємо від оболонки та подрібнюємо на тертці або нарізаємо тонкими смужками. Зелену цибулю дрібно нарізаємо.

  6. Викладаємо млинці злегка навхрест на обробну дошку, змащуємо майонезом.

  7. Зверху рівномірно розподіляємо крабові палички та зелену цибулю.

  8. Згортаємо млинці у щільні рулети.

  9. Нарізаємо яєчні рулетики з крабовими паличками порційними шматочками та подаємо до столу.

Читайте також:

Весь тазик з'їдається за день: рецепт апетитних пиріжків з картоплею та квашеною капустою

Ви здивуєтеся, наскільки вони виходять ніжними: рецепт м'ясних котлет із квасолею

Наскільки це просто та смачно: рецепт червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками