Червонокачанна капуста, тушкована з яблуком та грибами, — це смачна та корисна страва, яку можна приготувати на обід чи вечерю. Воно містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, а також відрізняється приємним кисло-солодким смаком.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками, читайте у нашому матеріалі.
Для приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками, нам знадобиться:
- 1 качан червонокачанної капусти
- 2 яблука
- 1 цибулина
- 200 г грибів
- 50 г вершкового масла
- 100 мл води
- 2 ст. ложки лимонного соку
- 1-2 ст. ложки цукру
- Сіль, перець та сушений базилік за смаком
Спосіб приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками:
-
Капусту тонко шаткуємо за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.
-
Яблука очищаємо від насіння та нарізаємо тонкими часточками за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.
-
Цибулю нарізаємо півкільцями за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.
-
Гриби нарізаємо пластинками за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.
-
У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо в сковороду цибулю та яблука. Обсмажуємо на невеликому вогні 5-6 хвилин, до м'якості та напівпрозорості.
-
Додаємо в сковороду гриби й обсмажуємо їх 2-3 хвилини до м'якості.
-
Викладаємо в сковороду капусту. Вливаємо воду та лимонний сік. Всипаємо цукор, сіль, перець та сушений базилік.
-
Перемішуємо всі інгредієнти та гасимо під кришкою 30-35 хвилин, до готовності капусти.
Читайте також:
Ви навіть не уявляєте, наскільки це смачно: рецепт лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками
У них закохуються всі, скуштувавши один раз: рецепт закусочних кексів з сардельками та томатами