Червонокачанна капуста, тушкована з яблуком та грибами, — це смачна та корисна страва, яку можна приготувати на обід чи вечерю. Воно містить вітаміни, мінерали та інші корисні речовини, а також відрізняється приємним кисло-солодким смаком.

Докладніше про приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками, нам знадобиться:

  • 1 качан червонокачанної капусти
  • 2 яблука
  • 1 цибулина
  • 200 г грибів
  • 50 г вершкового масла
  • 100 мл води
  • 2 ст. ложки лимонного соку
  • 1-2 ст. ложки цукру
  • Сіль, перець та сушений базилік за смаком

Спосіб приготування червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками:

  1. Капусту тонко шаткуємо за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.

  2. Яблука очищаємо від насіння та нарізаємо тонкими часточками за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.

  3. Цибулю нарізаємо півкільцями за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.

  4. Гриби нарізаємо пластинками за рецептом червонокачанної капусти, тушкованої з грибами та яблуками.

  5. У сковороді розтоплюємо вершкове масло. Викладаємо в сковороду цибулю та яблука. Обсмажуємо на невеликому вогні 5-6 хвилин, до м'якості та напівпрозорості.

  6. Додаємо в сковороду гриби й обсмажуємо їх 2-3 хвилини до м'якості.

  7. Викладаємо в сковороду капусту. Вливаємо воду та лимонний сік. Всипаємо цукор, сіль, перець та сушений базилік.

  8. Перемішуємо всі інгредієнти та гасимо під кришкою 30-35 хвилин, до готовності капусти.

Читайте також:

Секрет турецьких господинь: рецепт ніжного соті з курки в томатній пасті, від якого ви будете в захваті

Ви навіть не уявляєте, наскільки це смачно: рецепт лаваша з плавленим сиром та крабовими паличками

У них закохуються всі, скуштувавши один раз: рецепт закусочних кексів з сардельками та томатами