Кожна господиня знає, що на відміну від курки, індичка має більш виражений аромат, структурність і щільність. Таке м'ясо вважається дієтичним, а також є джерелом білка та вітамінів. Щоб котлети з індички вийшли м'якими та соковитими, найкраще брати філе грудки індички.

Філе індички 600 г
Білий хліб4 шматки
Молоко 100 мл
Ріпчаста цибуля1 головка
Курине яйце 1 штука
Часник 2 зубчики
Рублена петрушка3 столові ложки
Пшеничне борошно2 столові ложки
Сіль за смаком
Молотий чорний перецьза смаком
У блендері порубати філе у фарш. Хліб розмочити в молоці, віджати і додати до індички, перемішати і прибрати в холодильник.
У сковороді обсмажити подрібнені цибулю та часник до м'якості, додати петрушку, перемішати. Додати до фаршу цибулинну суміш, збите яйце, приправити і перемішати до утворення однорідної маси.
Отбиваємо фарш, кидаючи його дещокілька разів миску або на дошці. Спершу фарш здаватиметься рідким, але потім збереться воєдино
З отриманого фаршу сформувати котлети і обваляти їх у муці. Смажити на середньому вогні до готовності.

Сковороду із 2 ст. л. росл. олії ставимо на сильний вогонь і нагріваємо

Котлети кладемо в сковороду

Смажимо по 2 хвилини з двох сторін

Зменшуємо вогонь до слабкого

Додаємо 2 ст. л. води кімнатної температури

Накриваємо кришкою. Залишаємо на 3 хвилини

Читайте також:

Усі подумають, що це пиріжки: рецепт ситних картопляних котлет із гречкою

Таких соковитих ви ще не куштували: рецепт котлет по-ірландськи, яких в захваті буде кожен

Таке можна готувати хоч щодня: рецепт швидких та ситних капустяних котлет

Колись так робили наші бабусі: рецепт ніжних котлет у томатному соусі на сковороді