- Свинина м'якоть – 700 г
- Гриби печериці - 300 г
- Цибуля ріпчаста - 1 головка
- Чеснок - 1 зубчик
- Яйце куряче - 1 шт.
- Панірувальні сухарі - 100 г
- Борошно пшеничне - 100 г
- Олія - для смаження
- Сіль кухонна - за смаком
- Суміш перців - за смаком
Сьогоднішня страва пройде два етапи: смаження та гасіння. Хочу запропонувати смачний рецепт м'ясних пальчиків зі свинини із грибами. Спочатку посмажимо грибну начинку, а потім уже з начинкою посмажимо та згасимо наші пальчики.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДля початку приготуємо начинку для пальчиків. Печериці поріжемо пластиночками. Обсмажити на олії з додаванням цибулі та подрібненого часнику. У процесі смаження посолимо трохи. Час приготування начинки – не більше 7 хвилин. Гриби не мають стати сухими.
Свинину поріжемо подовженими прямокутниками. Відіб'ємо до стану широких стрічок. Приправимо сіллю та перцем - по 2 щіпки солі та 1 щіпці перцю на кожну сторону.
Стрічки ділимо на дві частини. Викладаємо біля основи грибну начинку.
Загорнемо рулетиком, але не забуваємо підтискати краї праворуч і ліворуч на кшталт фаршированих млинців.
Скупаємо рулетики з усіх боків у збитому курячому яйці. Яйце виступає у разі у ролі клею.
Обвалюємо в паніровці із сухарів із борошном. І добре притиснемо долоньками.
Посмажим на олії в розігрітій сковороді. Смажимо пальчики по колу - по 1 хвилині з кожного боку.
Зменшимо нагрівання до мінімуму. Доведемо пальчики до готовності під кришкою. Час томлення – близько 30-40 хвилин.
Читайте також:
Не гірше, ніж м'ясні: рецепт ситних голубців із гречкою, грибами та картоплею
Справжні ласощі для всієї родини: рецепт м'ясного пирога, який готується без тіста
Як у бабусі в селі: рецепт соковитих біляшів з м'ясом, які робляться на сковорідці
Воно танутиме в роті: рецепт ніжного та соковитого м'яса на цибульній подушці в духовці