Мисливські голубці – це традиційна українська страва, яка готується з білокачанної капусти, курячого філе, сосисок та каштанів. Страва виходить дуже ситною та ароматною, а її насичений смак нікого не залишить байдужим.

Детальніше про приготування ситних голубців по-мисливськи читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ситних голубців по-мисливськи нам знадобиться:

  • 1 качан білокачанної капусти
  • 500 г курячого філе
  • 200 г сосисок
  • 200 г каштанів
  • 1 цибулина
  • 2 морквини
  • 100 мл білого вина
  • 200 мл бульйону
  • сіль, перець, мускатний горіх до смаку

Спосіб приготування ситних голубців по-мисливськи:

  1. Капусту бланшируємо в окропі протягом 10-15 хвилин. Потім остудити й розбирати на листя. Черешки листя зрізаємо або злегка відбиваємо.
  2. Філе курки відварюємо протягом 15 хвилин.
  3. Каштани відварюємо, очищаємо та нарізаємо шматочками.
  4. Куряче філе, сосиски та каштани пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо у фарш подрібнену цибулю, моркву, сіль, перець та мускатний горіх. Добре перемішуємо.
  5. На підготовлене листя капусти викладаємо фарш і загортаємо голубці.
  6. Викладаємо голубці в жаровню, заливаємо вином та бульйоном. Закриваємо кришкою та гасимо в духовці при температурі 150 градусів протягом 3 годин.

Читайте також:

Цьому аромату заздритиме весь під'їзд: рецепт картоплі, запеченої із салом у рукаві

Навіть від другої добавки ви навряд чи відмовитеся: рецепт соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці

Ви будете здивовані цим смаком: рецепт гречки з куркою та квашеною капустою, запеченою в духовці