Мисливські голубці – це традиційна українська страва, яка готується з білокачанної капусти, курячого філе, сосисок та каштанів. Страва виходить дуже ситною та ароматною, а її насичений смак нікого не залишить байдужим.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування ситних голубців по-мисливськи читайте в нашому матеріалі.
Для приготування ситних голубців по-мисливськи нам знадобиться:
- 1 качан білокачанної капусти
- 500 г курячого філе
- 200 г сосисок
- 200 г каштанів
- 1 цибулина
- 2 морквини
- 100 мл білого вина
- 200 мл бульйону
- сіль, перець, мускатний горіх до смаку
Спосіб приготування ситних голубців по-мисливськи:
- Капусту бланшируємо в окропі протягом 10-15 хвилин. Потім остудити й розбирати на листя. Черешки листя зрізаємо або злегка відбиваємо.
- Філе курки відварюємо протягом 15 хвилин.
- Каштани відварюємо, очищаємо та нарізаємо шматочками.
- Куряче філе, сосиски та каштани пропускаємо через м'ясорубку. Додаємо у фарш подрібнену цибулю, моркву, сіль, перець та мускатний горіх. Добре перемішуємо.
- На підготовлене листя капусти викладаємо фарш і загортаємо голубці.
- Викладаємо голубці в жаровню, заливаємо вином та бульйоном. Закриваємо кришкою та гасимо в духовці при температурі 150 градусів протягом 3 годин.
Читайте також:
Цьому аромату заздритиме весь під'їзд: рецепт картоплі, запеченої із салом у рукаві
Ви будете здивовані цим смаком: рецепт гречки з куркою та квашеною капустою, запеченою в духовці