Гарбуз і м'ясо - це два дуже смачні та корисні продукти. Їхнє поєднання в одній страві дає приголомшливий результат. Соковита і м'яка свинина з гарбузом у духовці - це ароматна, соковита та ситна страва, яка сподобається всім.

Докладніше про приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці читайте в нашому матеріалі.

Для приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці нам знадобиться:

  • 500 г свинини
  • 500 г гарбуза
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • Сіль та спеції за смаком

Спосіб приготування соковитої та м'якої свинини з гарбузом у духовці:

  1. Гарбуз очистіть від шкірки та насіння, наріжте кубиками.
  2. М'ясо наріжте середніми шматочками.
  3. Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
  4. У мисці змішайте м'ясо, цибулю, сіль та спеції. Додайте олію і перемішайте.
  5. Викладіть м'ясо у форму для запікання.
  6. Гарбуз викладіть поверх м'яса.
  7. Запікайте м'ясо з гарбузом у розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-50 хвилин.
  8. Подавайте страву гарячою.

Порада:

  • Для більш яскравого смаку можна додати до страви інші овочі, наприклад морква, солодкий перець або гриби.
  • Якщо ви хочете, щоб м'ясо вийшло соковитішим, можна додати в нього трохи води або бульйону.
  • Замість рослинної олії можна використовувати інші жири, наприклад, вершкове масло або оливкова олія.

Читайте також:

Цьому аромату заздритиме весь під'їзд: рецепт картоплі, запеченої із салом у рукаві

Чому ви раніше цього не робили? Рецепт швидкої смакоти з фаршу з цибулею та морквою на сковороді

Усі подумають, що це якийсь новий пиріг: рецепт омлету з овочами та куркою у духовці