Заливний пиріг можна сміливо вважати відкриттям для практичних господарок. Ще б пак, на його приготування йде мінімум часу, тоді як результат завжди тішить. До того ж капустяний пиріг не потребує великих фінансових витрат, готується дуже легко та швидко.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяІнгредієнти для смачного капустяного пирога з яйцем та сметаною:
- капуста білокачанна / Капуста (молода) – 500 г;
- яйце куряче - 3 шт;
- сметана - 5 ст. л.;
- майонез - 3 ст. л.;
- борошно пшеничне - 6 ст. л.;
- розчин - 1 ч. л.;
- розпушувач тіста – 2 ч. л.;
- кріп - 1/2 пуч.;
- кунжут (для посипання).
Для приготування капустяного пирога шаткуємо капусту, солимо і трохи її обминаємо.
важливо!
- Молоду капусту м'яти обережно, не до м'якості.
Додати|добавляти| дрібно нарізану зелень.
Яйця збити у однорідну масу. Додати решту інгредієнтів і замісити тісто.
Форму змастити вершковим маслом|мастилом| і викласти в неї капусту
Залити тістом та посипати зверху кунжутом.
важливо!
- За бажанням до капусти можна додати шматочки ковбаси або підсмажені грибочки.
Поставити форму в розігріту до 180°С духовку, випікати 30 хвилин.
За 10 хвилин до готовності можна посипати капустяний пиріг тертим сиром - сир запечеться і створить чудову золотисту скоринку. Капустяний пиріг смачний як у гарячому, так і в холодному вигляді.