Яєчний рулет з індичкою та грибами - це страва, яка здатна поєднати сім'ю за обіднім столом. Воно просте у приготуванні, але завжди виходить смачним та ситним.

Докладніше про приготування яєчного рулету з індичкою та грибами читайте у нашому матеріалі.

Для приготування яєчного рулету з індичкою та грибами нам знадобиться:

  • 500 г м'ясного фаршу
  • 1 цибулина
  • 200 г грибів
  • 2 яйця
  • 100 г сиру
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія

Спосіб приготування яєчного рулету з індичкою та грибами:

  1. Дрібно наріжте цибулю та гриби для яєчного рулету з індичкою та грибами.
  2. Змішайте фарш із цибулею, грибами, сіллю та перцем для приготування яєчного рулету з індичкою та грибами.
  3. Розкотіть фарш у коржик завтовшки 1-2 див.
  4. Збийте яйця із сіллю та перцем.
  5. Розігрійте олію у сковороді на середньому вогні. Вилийте яєчну суміш, зменшіть вогонь.
  6. Коли омлет схопиться по краях, викладіть фарш.
  7. Накрийте кришкою та готуйте близько 5 хвилин.
  8. Переверніть рулет, накрийте знову кришкою і потримайте на вогні ще приблизно 10 хвилин, до готовності фаршу.
  9. Згорніть яєчний рулет з індичкою та грибами і подавайте.

Читайте також:

Дешево, смачно та швидко: рецепт закусочного листкового салату з кільки в томатному соусі з картоплею та морквою

М'ясо танутиме в роті: рецепт найніжніших курячих відбивних у соєвому маринаді

Смакування, яким ви будете хвалитися: рецепт ситного заливного пирога з рибними консервами