Смачні та соковиті курячі відбивні у соєвому маринаді – це ідеальна страва для сімейного обіду чи вечері. Вони готуються швидко і просто, а результат завжди виходить чудовим.

Докладніше про приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді читайте в нашому матеріалі.

Для приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді нам знадобиться:

  • Куряче філе - 500 г
  • Соєвий соус – 2 ст. л.
  • Мед - 1 ст. л.
  • Лимонний сік – 1 ст. л.
  • Часник - 2 зубчики
  • Імбир – 1 ч. л.
  • Перець чилі - за смаком
  • Борошно - 1 склянка
  • Яйце - 2 шт.
  • Трави для аромату (за бажанням)

Спосіб приготування ніжних курячих відбивних у соєвому маринаді:

  1. Куряче філе розрізати вздовж кілька пластин товщиною 1-1,5 див.
  2. Для маринаду змішати соєвий соус, мед, лимонний сік, подрібнений часник та імбир. За бажанням додати перець чилі.
  3. Опустити філе в маринад, перевернути кілька разів і залишити на 30 хвилин|мінути| при кімнатній температурі. Можна залишити м'ясо в маринаді на ніч у холодильнику.
  4. Приготувати паніровку. В одну миску насипати муку, в іншу - збити яйце. У яйце можна додати будь-які трави для аромату, наприклад, петрушку, кріп, розмарин або чебрець.
  5. Обваляти відбивні в борошні, потім у яйці і викласти на розігріту сковороду з олією.
  6. Обсмажити відбивні з двох боків до золотистої скоринки, приблизно по 2 хвилини з кожного боку.
  7. Подавати відбивні зі свіжим салатом або будь-яким гарніром.

Читайте також:

Розлітаються прям як насіння: рецепт домашніх хлібних паличок з томатним соусом, сиром та зеленню

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею

І для свят, і для вихідних: рецепт апетитної картоплі, фаршированої печінкою зі сметанним соусом