Один із найпопулярніших салатів взимку – олів'є. Рецептів його приготування існує неймовірна безліч, адже адже хтось любить "Олів’є" з курятиною, а хтось визнає тільки з вареною ковбасою.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- картопля - 4 шт.;
- морква - 2 шт.;
- яблука - 2 шт.;
- яйця курячі - 5 шт.;
- огірки солоні - 3 шт.;
- куряче філе - 250 г;
- цибуля - 1 шт.;
- горошок консервований - 400 г;
- майонез 72% - 200 г;
- сіль - за смаком;
- зелень за смаком.
Відваріть куряче філе та поставте охолоджуватися.
Відваріть до готовності картоплю, моркву та яйця. Охолодіть і почистьте. Наріжте кубиками й висипте у миску.Цибулю почистьте, яблуко помийте і подрібніть. Куряче філе та огірки поріжте соломкою або кубиками. Додайте до овочів.
До інгредієнтів всипте консервований горошок, посоліть, заправте майонезом і перемішайте.
Накладіть у салатник і прикрасьте зеленню.
Читайте також:
Вам аплодуватимуть стоячи і вимагатимуть добавки: рецепт шикарного "Олів'є" з кальмарами
Всі подумають, що ви замовили це в ресторані: рецепт найсмачнішого "Олів'є" з кальмарами