Насамперед потрібно підготувати всі необхідні для приготування свинячих реберець по-грузинськи інгредієнти:

  • свинячі реберця – 1 кг;
  • оливкова олія – 1 ст.л.;
  • соєвий соус – 2 ст.
  • уцхо-сунелі - 1 чайна ложка;
  • сіль (велика) - 1 ч.л.

Реберця промийте, обсушіть паперовим рушником і наріжте на шматочки по одній реберній кістці.

Змішайте уцхо-сунелі, олію, соєвий соус і сіль.

У миску з маринадом перекладіть свинячі реберця. Перемішайте ребра рукою, щоб кожен шматочок м'яса покрився маринадом.
Затягніть миску плівкою і залиште на 1 годину маринуватися при кімнатній температурі.

Промариновані свинячі реберця перекладіть на решітку для запікання в один шар і готуйте 40 хвилин у розігрітій до 180 градусів духовці.

Увімкніть режим конвекції та готуйте ще 15 хвилин.

Подавайте реберця з будь-яким гарніром (у традиційній подачі ребра посипаються нарізаною кінзою і подаються з маринованою цибулею і свіжими овочами).

Читайте також:

Таке захочеться готувати щодня: рецепт ситної яєчні по-грузинськи з особливим секретом

Від такої страви будуть у захваті: рецепт курки по-грузинськи, запеченої у молочно-чесночному соусі

Від них неможливо відірватися: рецепт найсмачніших баклажанів по-грузинськи

Саме для сезону винограду: як зробити справжню грузинську чачу в домашніх умовах