Фуршетні рулетики з оселедця з плавленим сирком і солоними огірками - це просте та смачне блюдо, яке ідеально підходить для будь-якого святкового столу. Вони готуються швидко і легко, а виходять дуже апетитними та ситими.

Детальніше про приготування фуршетних рулетиків з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування фуршетних рулетиків з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками нам знадобиться:

  • Філе оселедця - 200 г
  • Вершкове масло - 100 г
  • Кріп - 1 пучок
  • Плавлений сир – 100 г
  • Солоні огірки – 2 шт.
  • Хліб - 1 багет

Спосіб приготування фуршетних рулетиків з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками:

  1. Вершкове масло заздалегідь дістаньте з холодильника, щоб воно стало м'яким для приготування фуршетних рулетиків з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками.
  2. Викладіть філе оселедця на харчову плівку навхрест, накрийте вільним краєм плівки й злегка відбийте.
  3. Дрібно наріжте кріп.
  4. Додайте кріп у м'яке вершкове масло і перемішайте.
  5. Наріжте огірки дрібними кубиками.
  6. Змастіть філе оселедця вершковим маслом із кропом.
  7. Потім змастіть сиром плавленим.
  8. Викладіть зверху нарізані огірки.
  9. Акуратно скрутіть рулет для фуршетних рулетиків з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками.
  10. Щільно оберніть рулет харчовою плівкою та приберіть у холодильник на 8-12 годин.
  11. Дістаньте рулет із холодильника, звільніть від харчової плівки й наріжте тонкими скибочками.
  12. Наріжте хліб скибочками завтовшки приблизно 1 см. Зі скибочок хліба за допомогою чарки виріжте кружечки.
  13. Викладіть фуршетні рулетики з оселедця з плавленим сирком та солоними огірками, на кружечки хліба і подавайте.

Читайте також:

Такого ви точно не куштували: рецепт прозорого холодцю по-одеськи, який закохуються з першої порції.

Навіть одного тазика вам буде мало: старовинний рецепт найсмачніших вареників по-гуцульськи

Від такої смакоти ніхто не відмовиться: рецепт салату з крабових паличок та печінки тріски