Отже, щоб приготувати м'ясний рулет у тісті, знадобляться такі продукти:

Свиняча грудинка
Червоний перець
Насіння гірчиці
Гірчиця (солодка, діжонська)
Часник
сіль
Перець

Для початку акуратно зрізаємо реберні кісточки і знімаємо з грудинки шкірку.

Далі м'ясо потрібно вимити, промокнути серветками, посолити, поперчити, обов'язково насипати червоного перцю, спецій на ваш смак і розуміння і рясно посипати насінням гірчиці.

Потім намазати гірчицею.

Начинити тонкими пластинками часнику.

Згорнути рулетом та закріпити.

Приготувати маринад (все довільно, кількість - на ваш смак):
змішуємо соняшникову олію (або будь-яку олію, якою ви користуєтеся), лимонний сік, оцет бальзаміко, соєвий соус, сіль , червоний мелений перець, кайєнський перець, коріандр, кмин, куркуму, орегано, базилік, розмарин, мускат.
М'ясо обмазати маринадом і залишити маринуватися в холодильнику до наступного дня.

Обов'язково не забути лаврового листа.

Наступного дня робимо тісто.

Змішуємо борошно, дріжджі, олію та сіль.

Поки наше тісто піднімається, виконуємо обов'язкову процедуру швидкого обсмажування. М'ясо обсмажуємо з усіх боків до темного кольору. А потім воно має охолонути до кімнатної температури.

Через 40 хвилин вистійки викласти тісто на папір і руками розтягнути таким чином, щоб середина була товщою, а краї тоншими.

М'ясо кладемо на середину листа та краї тіста защипуємо один з одним. Залишаємо на хвилин 20-25 на вистоювання. При вистоювання погано скріплені краї обов'язково розійдуться і їх можна буде ще раз защипнути.

Через 40-50 хвилин від початку запікання бажано закрити рулет фольгою та випікати ще хвилин 30-40.

Потім або дістати та розрізати, або перевірити на готовність термометром, а потім дістати та розрізати)

Порада тим, хто ще не довіряє собі: зріжте верхівку, тоді можна буде дістати м'ясо, а сік залишиться всередині.

Читайте також:

І на Новий рік, і на Різдво: рецепт найніжнішої свинини, запеченої з яблуками та гірчичним соусом

Дві тарілки з'їдаються так: рецепт ситного німецького супу з квашеною капустою та свининою

Зазвичай її з'їдають першого ж дня: рецепт домашньої курячої ковбаси з сиром та свининою.

Такого соковитого м'яса ви ще не куштували: рецепт свинини, вимоченої в молоці та запеченої під сметанним соусом