Отже, щоб приготувати м'ясний рулет у тісті, знадобляться такі продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяСвиняча грудинка | ||
Червоний перець | ||
Насіння гірчиці | ||
Гірчиця (солодка, діжонська) | ||
Часник | ||
сіль | ||
Перець |
Для початку акуратно зрізаємо реберні кісточки і знімаємо з грудинки шкірку.
Далі м'ясо потрібно вимити, промокнути серветками, посолити, поперчити, обов'язково насипати червоного перцю, спецій на ваш смак і розуміння і рясно посипати насінням гірчиці.
Начинити тонкими пластинками часнику.
Згорнути рулетом та закріпити.
Приготувати маринад (все довільно, кількість - на ваш смак):
змішуємо соняшникову олію (або будь-яку олію, якою ви користуєтеся), лимонний сік, оцет бальзаміко, соєвий соус, сіль , червоний мелений перець, кайєнський перець, коріандр, кмин, куркуму, орегано, базилік, розмарин, мускат.
М'ясо обмазати маринадом і залишити маринуватися в холодильнику до наступного дня.
Обов'язково не забути лаврового листа.
Змішуємо борошно, дріжджі, олію та сіль.
Поки наше тісто піднімається, виконуємо обов'язкову процедуру швидкого обсмажування. М'ясо обсмажуємо з усіх боків до темного кольору. А потім воно має охолонути до кімнатної температури.
Через 40 хвилин вистійки викласти тісто на папір і руками розтягнути таким чином, щоб середина була товщою, а краї тоншими.
М'ясо кладемо на середину листа та краї тіста защипуємо один з одним. Залишаємо на хвилин 20-25 на вистоювання. При вистоювання погано скріплені краї обов'язково розійдуться і їх можна буде ще раз защипнути.
Через 40-50 хвилин від початку запікання бажано закрити рулет фольгою та випікати ще хвилин 30-40.
Потім або дістати та розрізати, або перевірити на готовність термометром, а потім дістати та розрізати)
Порада тим, хто ще не довіряє собі: зріжте верхівку, тоді можна буде дістати м'ясо, а сік залишиться всередині.
Читайте також:
І на Новий рік, і на Різдво: рецепт найніжнішої свинини, запеченої з яблуками та гірчичним соусом
Дві тарілки з'їдаються так: рецепт ситного німецького супу з квашеною капустою та свининою
Зазвичай її з'їдають першого ж дня: рецепт домашньої курячої ковбаси з сиром та свининою.