Сосиски — 190 г (3 шт.) | ||
Перець болгарський червоний – 90 г (1 невеликий) | ||
Цибуля ріпчаста - 80 г (1 шт.) | ||
Морква - 90 г (1 шт.) | ||
Соєвий соус - 50 мл | ||
Паприка мелена - 0,5 ч. ложки | ||
Сіль за смаком | ||
Перець чорний мелений - на кінчику ножа | ||
Олія - 30 мл (2 ст. ложки) | ||
Цибуля зелена - 20 г (2-3 шт.) |
Вибирайте сосиски гарної якості, від цього залежить смак готової страви.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяРозігрійте глибоку сковороду з олією, викладіть туди сосиски і обсмажте на невеликому вогні 2-3 хвилини, помішуючи, щоб вони обсмажилися з усіх боків.
Цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями і відправте до сосисок. Перемішайте. Обсмажити приблизно 2 хвилини на помірному вогні, помішуючи.
Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви коротким соломкою, додайте в сковороду. Перемішайте та готуйте близько хвилини на невеликому вогні.
Солодкий перець очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте перець тонкими брусочками і викладіть до решти інгредієнтів, перемішайте. Обсмажте 2-3 хвилини на помірному вогні, помішуючи, щоб овочі стали трохи м'якими, але зберігали свою крихкість.
Зелену цибулю дрібно наріжте, відправте в сковороду. Перемішайте та відключіть вогонь.
Сосиски, смажені з овочами та соєвим соусом, готові. Їх можна подати як самостійну страву або як доповнення до овочевих або круп'яних гарнірів.