Сосиски — 190 г (3 шт.)
Перець болгарський червоний – 90 г (1 невеликий)
Цибуля ріпчаста - 80 г (1 шт.)
Морква - 90 г (1 шт.)
Соєвий соус - 50 мл
Паприка мелена - 0,5 ч. ложки
Сіль за смаком
Перець чорний мелений - на кінчику ножа
Олія - ​​30 мл (2 ст. ложки)
Цибуля зелена - 20 г (2-3 шт.)

Вибирайте сосиски гарної якості, від цього залежить смак готової страви.

Сосиски очистіть від оболонки та наріжте порційними шматочками (розміром 1-1,5 см).

Розігрійте глибоку сковороду з олією, викладіть туди сосиски і обсмажте на невеликому вогні 2-3 хвилини, помішуючи, щоб вони обсмажилися з усіх боків.

Цибулю очистіть, наріжте чвертькільцями і відправте до сосисок. Перемішайте. Обсмажити приблизно 2 хвилини на помірному вогні, помішуючи.

Моркву очистіть і натріть на тертці для корейської моркви коротким соломкою, додайте в сковороду. Перемішайте та готуйте близько хвилини на невеликому вогні.

Солодкий перець очистіть, промийте та обсушіть. Наріжте перець тонкими брусочками і викладіть до решти інгредієнтів, перемішайте. Обсмажте 2-3 хвилини на помірному вогні, помішуючи, щоб овочі стали трохи м'якими, але зберігали свою крихкість.

Влийте соєвий соус. Додайте паприку, перець та сіль (враховуйте солоність соусу). Перемішайте та готуйте 2 хвилини.

Зелену цибулю дрібно наріжте, відправте в сковороду. Перемішайте та відключіть вогонь.

Сосиски, смажені з овочами та соєвим соусом, готові. Їх можна подати як самостійну страву або як доповнення до овочевих або круп'яних гарнірів.