Курячі ніжки вимити, обсушити паперовими рушниками. Залити кефіром, додати гірчицю, сіль, перець та прованські трави.

Добре перемішати, щоб усі ніжки опинилися у маринаді. Накрити кришкою та залишити на годину або довше.
Лаваш розрізати ножицями на смужки та прямокутники.
У миску налити молоко. Нарізаний лаваш змочувати в молоці з обох боків та викладати у форму для запікання.
Спочатку закрити дно форми прямокутниками лаваша, а потім розкласти лаваш, нарізаний смужками, щоб краї його звисали за межі форми.

На лаваш викласти шматочки курки, накрити краями лаваша, що звисають.

Форму накрити фольгою та поставити курячі ніжки в лаваші в духовку, нагріту до 200 градусів, на 30 хвилин. Потім зняти фольгу, повернути форму в духовку на 10 хвилин.
Потім знову дістати, посипати сиром і запікати курку з сиром ще кілька хвилин, щоб сир розплавився.
Смачна та соковита курка у лаваші готова. Подавати у гарячому вигляді.

Читайте також:

Від шаурми ви точно відмовитеся: рецепт рулетів з куркою, квасолею та кукурудзою в лаваші

Якраз для тих, у кого мало часу: рецепт швидких пиріжків із лавашу із сиром на сковорідці

За один раз захочеться з'їсти все: рецепт сосисок у лаваші із сирно-яєчною начинкою

За такі ласощі вас носитимуть на руках: рецепт східних грінок з лаваша з крабовими паличками та яйцем

Такі не продаються навіть у кафе: рецепт хот-догу з фаршем та кукурудзою у тонкому лаваші