Добре перемішати, щоб усі ніжки опинилися у маринаді. Накрити кришкою та залишити на годину або довше.
Лаваш розрізати ножицями на смужки та прямокутники.
У миску налити молоко. Нарізаний лаваш змочувати в молоці з обох боків та викладати у форму для запікання.
Спочатку закрити дно форми прямокутниками лаваша, а потім розкласти лаваш, нарізаний смужками, щоб краї його звисали за межі форми.
На лаваш викласти шматочки курки, накрити краями лаваша, що звисають.
Форму накрити фольгою та поставити курячі ніжки в лаваші в духовку, нагріту до 200 градусів, на 30 хвилин. Потім зняти фольгу, повернути форму в духовку на 10 хвилин.
Потім знову дістати, посипати сиром і запікати курку з сиром ще кілька хвилин, щоб сир розплавився.
Смачна та соковита курка у лаваші готова. Подавати у гарячому вигляді.
Хочеш – додай перчик чилі чи кунжут для східного акценту. А хочеш – експериментуй із зеленню. Але навіть у базовій версії цей рецепт стане твоїм літнім улюбленцем
Цей салат відмінно зберігається в холодильнику до 3 днів і з кожним днем стає смачнішим. А якщо дати йому настоятися ніч - ви здивуєтеся, як прості овочі можуть бути такими насиченими
Цей кавуновий лимонад - як відпустка, тільки в склянці. Пий сам, пригощай друзів, викладай в сторіс - і хай ніхто не каже, що кавун створено лише для нарізки