Добре перемішати, щоб усі ніжки опинилися у маринаді. Накрити кришкою та залишити на годину або довше.
Лаваш розрізати ножицями на смужки та прямокутники.
У миску налити молоко. Нарізаний лаваш змочувати в молоці з обох боків та викладати у форму для запікання.
Спочатку закрити дно форми прямокутниками лаваша, а потім розкласти лаваш, нарізаний смужками, щоб краї його звисали за межі форми.
На лаваш викласти шматочки курки, накрити краями лаваша, що звисають.
Форму накрити фольгою та поставити курячі ніжки в лаваші в духовку, нагріту до 200 градусів, на 30 хвилин. Потім зняти фольгу, повернути форму в духовку на 10 хвилин.
Потім знову дістати, посипати сиром і запікати курку з сиром ще кілька хвилин, щоб сир розплавився.
Смачна та соковита курка у лаваші готова. Подавати у гарячому вигляді.
Осінь кличе на кухню! Біла квасоля, смажені гриби, солоні огірки та золотаві сухарики - цей салат готується за 15 хвилин, а смак ніби із затишного сільського вечора
Ніжні обсмажені баклажани, пікантна маринована цибуля та соковита зелень перетворюють цей салат на справжню зірку столу. Готується просто, виглядає шикарно та викликає оплески ще до першої ложки
Хочете смачну вечерю без зайвих проблем? Усього одне куряче філе, трохи цвітної капусти, вершки та сир - і у вас готова ароматна страва з рум'яною сирною скоринкою