Один великий плюс цього пирога, це те, що він готується із найдоступніших продуктів, які завжди є під рукою. Зверху пиріг покриває солодка хрумка скоринка, всередині ніжна і соковита начинка. Рекомендуємо спробувати!
тісто
200 років
150 років
160 років
3 шт.
2 год. л.
Начинка
за смаком
½ год. л.
2 ст. л.
40 років
15 років

Починаємо з начинки. Роз'ємну форму діаметром 18-20 см змастити олією. На дно можна укласти пекарський папір. Викласти яблука та посипати їх корицею. Увімкніть духовку для розігріву на 180°C.

М'яке вершкове масло кімнатної температури з цукром (його кількість можна зменшити до 100 г) збити міксером до пишної та світлої маси. Не перестаючи збивати, запровадити по одному яйця.

Борошно з розпушувачем просіяти до масляної суміші, перемішати та викласти на яблука. Поверхню розрівняти, посипати цукром та горіхами. Яблука - це вже моє особисте побажання. В оригіналі рецепту цього немає. І зверху розподілити шматочки вершкового масла|мастила|. Випікати 35-40 хвилин|мінути|. Орієнтуйтеся за духовкою.

До речі, цей рецепт вважатимуться основою яблучного пирога, тому будь-які добавки вітаються. Хтось любить ванілін, хтось корицю, мускатний горіх, все це можна додати до тіста або до яблучок.

Читайте також:

Коли мало часу, але дуже хочеться випічки: рецепт швидкого пирога з лавашу з сиром та картоплею

На другий день нічого не залишиться: рецепт ніжного заливного пирога з сирно-маковим кремом

На тарілці не залишиться жодної крихти: рецепт найсмачнішого заливного пирога з картоплею та грибами

Ну це просто блаженство: рецепт німецького макового пирога, за який вас цілуватимуть