Смажену картоплю люблять багато хто, але далеко не кожна господиня вміє її готувати. У більшості випадків замість піджаристих хрустких скибочок виходить неприваблива маса із сумнівним смаком.

Для початку запам'ятайте те, що не потрібно солити картоплю на початку приготування. Спецію слід додавати наприкінці. Якщо ігнорувати це правило, овочі швидко пустять сік і перетворяться на кашу.

Крім того, не варто шкодувати олію. Якщо його буде мало, овочі відразу пристануть до сковороди, і страва буде безповоротно зіпсована.

І нарешті, не тримайте картоплю під кришкою. Піджариста хрустка скоринка може вийти тільки в тому випадку, якщо готувати овочі у відкритій сковороді. Звичайно, доведеться постояти біля плити трохи довше. Але результат того вартий.