Склад / Інгредієнти:

  • фарш 400 г;
  • куряче філе 1 штука;
  • картопля 1 штука;
  • яйця 2 штуки;
  • цибуля 2 штуки;
  • олія 100 грам;
  • борошно 300 г;
  • сметана 200 мілілітрів;
  • розпушувач 2 чайні ложки.

Розтопіть вершкове масло|мастило|, додайте|добавляйте| сметану і яйце, посоліть і перемішайте.

Просійте борошно з розпушувачем та замісіть м'яке еластичне тісто. Його потрібно загорнути у плівку та відправити в холодильник.

Куряче філе (близько 300-400 г) наріжте маленькими шматочками.

Картоплю очистіть і наріжте кубиками.

З'єднайте філе, картопля, фарш, дрібно нарізану цибулю, додайте суміш перців та сіль. Перемішайте.

Тісто поділіть на 2 нерівні частини. Викладіть більшу частину на пергамент і розкотіть у формі овалу. Найменшу частину тіста розкотіть шаром такого самого розміру.

Викладіть начинку, накрийте тістом, защипніть краї. Виделкою зробіть проколи. Змастіть збитим яйцем із щіпкою куркуми.

Випікайте 40 хвилин|мінути| при температурі 180 градусів.

Остудіть пиріг і подавайте.

Читайте також:

Такого ви точно ще не куштували: рецепт пирога зі свіжомороженою мойвою та цибулею

Усі думатимуть, що це ресторанний пиріг: рецепт хліба, запеченого із сиром, беконом та картоплею

Найніжніша смакота: рецепт заливного пирога з грибами та сиром на кефірі

Ви точно не захочете виходити з-за столу: рецепт курячого пирога з "гавайською начинкою"