Рулет із лаваша – чудова закуска для пікніка або перекушування. Готується він швидко, а в результаті виходить смачна та ситна страва.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- Рибні консерви (наприклад, фарш лососевий) – 1 банка (240 г)
- Лаваш тонкий – 2 шт.
- Салат листовий – 1 шт.
- Яйце – 2 шт.
- Сирок плавлений – 2 шт. (По 80 г)
- Капуста пекінська – 100 г
- Часник – 3 зубчики
- Майонез – 80 г
Сирки слід помістити на 15 хвилин у морозильну камеру, потім натерти на середній тертці.
Майонез з'єднуємо в чашці зі здрібненим очищеним часником. Перемішуємо соус.
Пекінську капусту потрібно дрібно нарізати.
Яйця відварюємо круто, очищаємо від шкаралупи, натираємо на середній тертці.
Рибні консерви відкриваємо, викладаємо в миску та подрібнюємо за допомогою вилки. Якщо використовуються рибні консерви, у яких риба нарізана шматочками, необхідно спочатку видалити великі кістки.
Один лаваш змащуємо 1/2 частиною майонезу. Посипаємо натертими сирками та 1/2 частиною нарізаної капусти.
Накриваємо другим лавашем, трохи притискаємо їх один до одного, змащуємо майонезом верхній лист.
Потім посипаю рибним фаршем; натертими яйцями і капустою, що залишилася.
Згортаємо рулетом, щільно притискаючи два лаваші з начинкою.
Загортаємо рулет повністю в плівку і прибираємо в холодильник на годину-дві.
З рулету знімаємо плівку, нарізаємо його на шматочки шириною близько 2,5 см і викладаємо на блюдо.
Читайте також:
Такі не продаються навіть у кафе: рецепт хот-догу з фаршем та кукурудзою у тонкому лаваші
І нічого не розтікатиметься: рецепт яєчні на лаваші з сиром і помідором. Робиться на сковорідці
Так робила тітка Сара для всієї Одеси: рецепт салату "Олів'є" по-єврейськи, який подається у лаваші