Інгредієнти для "Яйця, фаршировані крабово-квасоляним кремом":

  • крабові палички - 5 шт
  • квасоля консервована - 3 ст. л.
  • яйце куряче - 8 шт
  • майонез — 1 ст. л.
  • морква (маленька морква для прикраси) - 1 шт
  • цибуля зелена (для посипання готової страви)
  • листя салату
  • сіль за смаком
  • перець чорний - за смаком
  • часник – 1 зуб.

Яйця (4 шт.) Відварити, розрізати на дві половинки, вийняти жовтки.

Крабові палички (5 шт.) порізати шматочками. У блендер додати порізані крабові палички, яєчні жовтки, пропущений через часниковий прес зубчик часнику, консервовану квасолю, сіль та чорний перець додати до смаку, всі компоненти пюрувати до однорідного кремоподібного стану.

Приготовлений крем викласти у кондитерський шприц.

Начинити половинки яєць кремом. Моркву відварити, фігурною вирубкою вирізати квіти. Прикрасити морквяними квітами закуску. Закуску викласти на блюдо із листям салату. Посипати зеленою цибулею.