Яскрава, апетитна яєчня з сиром та помідорами – це вже дуже смачно. А якщо приготувати її на лаваші, то така нескладна, швидка і дуже красива страва стане ще краще.

Для приготування яєчні на лаваші із сиром на сковороді підготуйте інгредієнти за списком до рецепту:

  • яйце – 2-3 шт.;
  • лаваш – 1 шт. (близько 50 г).;
  • помідор – 1 шт.;
  • сир – 30-50 г;
  • олія - ​​для сковороди 1 ч.л.;
  • зелень – за смаком для подачі.

Сир натріть або наріжте тонкими скибочками. У запропонованому рецепті використовують сир сулугуні, але дуже смачно виходить і з твердими, напівтвердими, розсольними сортами сирів.

Помідор потрібно нашаткувати скибками чи кубиками.

Далі складаємо лаваш навпіл і розміщуємо його на гарячій сковороді, змащеній вершковим (або олією).

Укладіть на лаваш помідори, розбийте яйця, посипте сиром. Сіль - за смаком та за бажанням.

Підверніть краї лаваша так, щоб закрити сковороду кришкою, потім смажте яєчню на середньому вогні.

Час приготування залежить від бажаного стану жовтка, адже комусь подобається абсолютно круто, комусь - з м'яким або рідким жовтком і т.д.

За бажання готову яєчню на лаваші посипте свіжою зеленню та/або меленими перцями.

Читайте також:

Вас будуть просити робити їх постійно: рецепт млинців з крабовими паличками та сиром

Осіння насолода: рецепт капустяної запіканки з яєчно-сметанною заливкою

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами

Вона виходить просто дивовижною: рецепт ситної яєчні по-турецьки з одним секретом