складові

  • морква 2 штуки;
  • яйця 4 штуки;
  • кілька у томаті 1 банку;
  • сир 70-80 г;
  • майонез до смаку;
  • консервований горошок 250-300 г.

Моркву відваріть приблизно за 25 хвилин, яйця за 10 хвилин. Остудіть.

Кільку розімніть вилкою. Моркву та яйця натріть на великій тертці, сир – на дрібній. Інгредієнти зручно терти прямо в миску при збиранні салату.

Якщо рідини в соусі дуже багато, частину можна прибрати ложкою.

У миску чи блюдо викладіть трохи моркви і розрівняйте. Нанесіть сіточку з майонезу.

Викласти салат можна і через обручку.

Далі зробіть шари з риби, горошку, яєць, моркви, що залишилася. Після кожного додайте трохи майонезу.

Небагато горошку залиште для декору.

Зібраний салат посипте сиром і прикрасьте горошком. Залишіть на годину-півтори.