Ви шукаєте простий та смачний варіант приготування закусочної ковбаси, який не тільки збереже всі її корисні властивості, але й додасть нових цікавих ноток до смаку? Тоді ми раді запропонувати вам цей рецепт. Закусочна ковбаса, нарізана тонкими кружальцями, а потім приготовлена ​​у поєднанні з ароматним яблучним соком, джемом та кленовим сиропом, обіцяє стати ідеальним головним героєм вашого столу.

Докладніше про приготування закусочної ковбаси, яка гаситься в яблучному соку, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування закусочної ковбаси, яка тушкується в яблучному соку, нам знадобиться:

Ковбаса шинкова, із салом - 600 г
Яблучний сік - 0,25 склянки
Яблучний джем прозорий - 0,25 склянки
Кленовый сироп - 2 ст. л.

Спосіб приготування закусочної ковбаси, яка гаситься в яблучному соку:

1. Наріжте ковбасу на тонкі кружальця завтовшки близько 0,5 см для закусочної ковбаси, яка гаситься в яблучному соку. Це допоможе рівномірно прогрівати ковбасу та додасть їй апетитний вигляд.

2. Візьміть велику сковороду та з'єднайте нарізану ковбасу з яблучним соком. Перемішайте, щоб ковбаса добре просочилася соком. Поставте сковороду на середній вогонь і доведіть до кипіння для приготування закусочної ковбаси, яка гаситься в яблучному соку.

3. Коли суміш почне кипіти, покрийте кришкою сковороду. Потім зменшіть вогонь до мінімуму та готуйте закусочну ковбасу протягом 5 хвилин. Кришка допоможе зберегти м'якість та соковитість ковбаси.

4. Після 5 хвилин зніміть кришку та перевірте готовність ковбаси. Вона має бути ніжною і добре просмаженою. Якщо потрібно, продовжуйте готувати ще кілька хвилин без кришки, щоб досягти бажаного ступеня запікання.

5. Коли ковбаса готова, злийте сік зі сковороди. Залишіть трохи рідини, щоб надати ковбасі соковитість.

6. Додайте в сковороду яблучний джем та кленовий сироп. Ці інгредієнти додадуть ковбасі солодко-пікантний смак та аромат. Перемішайте, щоб усі інгредієнти добре з'єдналися.

7. Продовжуйте готувати закуску з ковбаси на середньому вогні, помішуючи ще пару хвилин. При цьому джем і сироп мають стати густими та утворити глянцеву глазур на ковбасі.

Тепер у вас є смачна і апетитна закусочна ковбаса, яка тушкується в яблучному соку, яка ідеально підійде для сервірування на стіл як вишукане доповнення до основних страв або для приготування смачних бутербродів. Смачного!

Читайте також:

Захочеться з'їсти всю каструлю: рецепт гарбузового супу з куркою, цвітною капустою та сиром

Так робила тітка Сара для всієї Одеси: рецепт салату "Олів'є" по-єврейськи, який подається у лаваші

Навіть піцу не доведеться замовляти: рецепт сирно-хлібної запіканки з сиром та помідорами