Для приготування крабових паличок, фаршированих сиром та ікрою з водоростей, підготувати із списку необхідні продукти:
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися- крабові палички – 150 г;
- яйця варені – 2 шт.;
- сир плавлений – 100 г;
- кріп - 3-4 гілочки;
- ікра з водоростей – 2 ч.л.;
- гірчиця французька – 1 ч.л.;
- сіль та перець - за смаком.
У тарілку викласти плавлений сир, додати до нього натерті на тертці яйця. Розтерти вилкою в однорідну масу.
У суміш додати гірчицю, ікру з водоростей та подрібнений кріп, трохи посолити та поперчити.
Усі інгредієнти добре перемішати. Намазка готова.
Кожну крабову паличку розгорнути та змастити підготовленою намазкою.
Згорнути крабові палички рулетиками. Забрати на 1 годину в холодильник.
Потім розрізати кожну паличку навпіл і викласти на тарілку сервіровки. Подати смачну та цікаву закуску до столу.
Читайте також:
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Вас будуть називати богом кулінарії: рецепт закусочного торта з крабовими паличками