Для приготування крабових паличок, фаршированих сиром та ікрою з водоростей, підготувати із списку необхідні продукти:

  • крабові палички – 150 г;
  • яйця варені – 2 шт.;
  • сир плавлений – 100 г;
  • кріп - 3-4 гілочки;
  • ікра з водоростей – 2 ч.л.;
  • гірчиця французька – 1 ч.л.;
  • сіль та перець - за смаком.

У тарілку викласти плавлений сир, додати до нього натерті на тертці яйця. Розтерти вилкою в однорідну масу.

У суміш додати гірчицю, ікру з водоростей та подрібнений кріп, трохи посолити та поперчити.

Усі інгредієнти добре перемішати. Намазка готова.

Кожну крабову паличку розгорнути та змастити підготовленою намазкою.

Згорнути крабові палички рулетиками. Забрати на 1 годину в холодильник.

Потім розрізати кожну паличку навпіл і викласти на тарілку сервіровки. Подати смачну та цікаву закуску до столу.

Читайте також:

На вихідних він розлітається за лічені хвилини: рецепт швидкого салату з крабовими паличками та картоплею

Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками

Вас будуть називати богом кулінарії: рецепт закусочного торта з крабовими паличками

З'їжте з ранку та ще й на роботу заберете: рецепт тостів з паштетом з крабових паличок та плавленого сиру