Салат "Олів'є" по-єврейськи - це справжня гастрономічна знахідка, яка задовольнить і навіть перевершить усі ваші кулінарні очікування. Скомбінуйте вишуканість салату "Олів'є" з легкістю і пікантністю лаваша, і отримайте страву, здатну підкорити серця навіть найдосвідченіших гурманів.

Докладніше про приготування салату "Олів'є" по-єврейськи читайте у нашому матеріалі.

Для приготування салату "Олів'є" по-єврейськи нам знадобиться:

  • Ковбаса молочна – 300 г
  • Картопля відварена - 2 шт.
  • Яйця відварені – 3 шт.
  • Огірки квашені – 2 шт.
  • Морква відварена – 1 шт.
  • Горошок консервований – 150 г
  • Цибуля зелена - 15 г (1 пучок)
  • Майонез - 3 ст.л.
  • Лаваш - 3 листи (довгих)
  • Сіль - 3 щіпки

Як приготувати салат «Олів'є» по-єврейськи:

Для початку приготування з алату "Олів'є" по-єврейськи візьміть відварену та охолоджену картоплю та очистіть її від шкірки. Промийте його у воді і наріжте середніми кубиками для салату "Олів'є" по-єврейськи. Помістіть його в окрему ємність, стежачи за тим, щоб кубики не були надто дрібними і щоб при перемішуванні не вийшла каша із продуктів.

Так само наріжте молочну ковбасу, звільнивши її від оболонки. Висипте нарізку в ту ж ємність з картоплею для салату "Олів'є" по-єврейськи.

Продовжуйте з готуванням салату для салату "Олів'є" по-єврейськи, очистивши відварену моркву і нарізавши її кубиками. Тепер приготуйте квашені огірки, також нарізавши кубиками. Залиште нарізку огірків на дошці на деякий час, щоб вона виділила розсіл. Потім, після того, як вам вдалося розкрити банку з зеленим горошком і злити маринад, додайте горошок разом з огірковою нарізкою в ємність.

Продовжуйте приготування, очистивши відварені курячі яйця від шкаралупи та промивши їх водою. Наріжте їх дрібними кубиками. Потім промийте стебла зеленої цибулі, подрібніть і додайте разом із яєчною нарізкою в ємність.

Після цього додайте трохи солі і майонезу в ємність з іншими інгредієнтами і акуратно перемішайте.

Тепер перейдемо до виготовлення рулету. Розкладіть три аркуші лаваша на дошці, один на інший. На верхній лист викладіть приготовлений салат для приготування з алату "Олів'є" по-єврейськи.

Почніть скочувати лаваш у вигляді рулету, акуратно прокручуючи і не сильно притискаючи, щоб виріб не лопнув. Як тільки рулет для салату "Олів'є" по-єврейськи сформований, наріжте його на шматочки, звернувши увагу, щоб лаваш не був сильно просочений, щоб не рвався. Для цього використовуйте гострий ніж і робіть нарізку завтовшки не менше 1,5 см, щоб начинка не вивалювалася. Перекладіть нарізані шматочки з алату "Олів'є" єврейською на тарілку і помістіть їх в холодильник на просочення хоча б на 30 хвилин.

Після просочення вийміть з алат "Олів'є" по-єврейськи з холодильника і подайте його до столу. Насолоджуйтесь соковитим та ароматним смаком цієї унікальної страви.

Цей рулет "Олів'є" у лаваші буде чудовим вибором для святкового столу або просто для різноманітності повсякденного меню. Смачного!

Читайте також:

Ви будете їх розхоплювати відразу двома вилками: рецепт ніжних і соковитих курячих котлет із сиром усередині

Це неймовірно смачно: рецепт стейків з гарбуза з соєвим соусом та часником

Цей аромат зводив з розуму всю Одесу: рецепт єврейської вареної яєчні з помідорами