Майстерність у кулінарії полягає не тільки в умінні комбінувати інгредієнти, але і в умінні уявити страву в найбільш привабливому вигляді. Дуже популярним і апетитним варіантом є рулет зі свіжих овочів, яєць та слабосоленої скумбрії.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом слабосоленої скумбрії під шубою читайте у нашому матеріалі.

Для приготування слабосоленої скумбрії під шубою нам знадобиться:

Спосіб приготування слабосоленої скумбрії під шубою:

1. Спочатку ми миємо овочі й відварюємо їх, тоді як яйця варяться окремо. Після цього ми очищаємо яйця від шкірки.

2. Тремо на тертці всі овочі та яйця окремо один від одного.

3. Візьмемо слабосолену скумбрію, видалити кістки та нарізати філе на невеликі шматочки.

4. Для приготування салату шаром розкладаємо харчову плівку (це допоможе нам згорнути його в рулет) і кожен шар змащуємо майонезом. Ми чергуємо шари буряків, моркви, яєць, шматочків оселедця та картоплі. На смак додаємо сіль.

5. Обережно згортаємо його в рулет і ставимо в холодильник для просочення приблизно на 3-4 години, а краще на ніч.

6. Перед подачею нарізаємо рулет і оздоблюємо зеленню, гранатом або натертим на тертці жовтком.

Перший етап полягає в приготуванні та обробці овочів та яєць. Потім ми готуємо слабосолену скумбрію, а після цього починаємо складати салат шарами, щоразу змащуючи його майонезом. Салат повинен просочитися в холодильнику, після чого ми його нарізаємо і прикрашаємо зеленню, гранатом або натертим на дрібній тертці жовтком.

Читайте також:

Їх з'їдають по 8 штук: рецепт соковитих картопляних зраз з баклажанами

Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі

Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами