Польська кухня славиться своїми ситними та смачними стравами, і однією з найвідоміших з них є тонкі картопляні млинці. Це класична страва, яка приваблює своєю простотою приготування та багатим ароматом.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДокладніше про приготування тонких картопляних млинців по-польському читайте у нашому матеріалі.
Для приготування тонких картопляних млинців по-польському нам знадобиться:
- 4 середні картоплини
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 3 столові ложки борошна
- Сіль та перець за смаком
Спосіб приготування тонких картопляних млинців по-польськи:
1. Очистіть та вимийте картоплю для тонких картопляних млинців по-польськи. Ретельно висушіть його за допомогою кухонної ганчірки або паперових рушників.
2. За допомогою терки натріть картоплю на дрібній тертці для тонких картопляних млинців по-польськи.
3. Очистіть і дрібно наріжте цибулину для тонких картопляних млинців польською.
4. У великій мисці змішайте натерту картоплю, нарізану цибулю, яйце, борошно, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти для тонких картопляних млинців по-польському рівномірно змішалися.
5. У сковороді розігрійте невелику кількість олії на середньому вогні.
6. Викладайте ложкою порції тесту на сковороду і розподіляйте його в тонкі млинці за допомогою задньої сторони ложки.
7. Смажте тонкі картопляні млинці по-польськи по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотистими та хрусткими.
8. Перекладіть готові тонкі картопляні млинці по-польському на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.
9. Подайте тонкі картопляні млинці по-польському гарячими зі сметаною або соусом на вибір.
Насолоджуйтесь апетитними та тонкими картопляними млинцями по-польськи разом із родиною та друзями!
Читайте також:
Їх з'їдають по 8 штук: рецепт соковитих картопляних зраз з баклажанами
Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі
Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами