Польська кухня славиться своїми ситними та смачними стравами, і однією з найвідоміших з них є тонкі картопляні млинці. Це класична страва, яка приваблює своєю простотою приготування та багатим ароматом.

Докладніше про приготування тонких картопляних млинців по-польському читайте у нашому матеріалі.

Для приготування тонких картопляних млинців по-польському нам знадобиться:

- 4 середні картоплини
- 1 цибулина
- 1 яйце
- 3 столові ложки борошна
- Сіль та перець за смаком

Спосіб приготування тонких картопляних млинців по-польськи:

1. Очистіть та вимийте картоплю для тонких картопляних млинців по-польськи. Ретельно висушіть його за допомогою кухонної ганчірки або паперових рушників.

2. За допомогою терки натріть картоплю на дрібній тертці для тонких картопляних млинців по-польськи.

3. Очистіть і дрібно наріжте цибулину для тонких картопляних млинців польською.

4. У великій мисці змішайте натерту картоплю, нарізану цибулю, яйце, борошно, сіль та перець. Добре перемішайте, щоб усі інгредієнти для тонких картопляних млинців по-польському рівномірно змішалися.

5. У сковороді розігрійте невелику кількість олії на середньому вогні.

6. Викладайте ложкою порції тесту на сковороду і розподіляйте його в тонкі млинці за допомогою задньої сторони ложки.

7. Смажте тонкі картопляні млинці по-польськи по 2-3 хвилини з кожного боку, поки вони не стануть золотистими та хрусткими.

8. Перекладіть готові тонкі картопляні млинці по-польському на паперовий рушник, щоб видалити зайву олію.

9. Подайте тонкі картопляні млинці по-польському гарячими зі сметаною або соусом на вибір.

Насолоджуйтесь апетитними та тонкими картопляними млинцями по-польськи разом із родиною та друзями!

Читайте також:

Їх з'їдають по 8 штук: рецепт соковитих картопляних зраз з баклажанами

Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі

Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами