Шукаєте простий та смачний рецепт для приготування крабових паличок у клярі? У нас є ідеальна пропозиція! Кляр - це повітряне та хрумке тісто, яке відмінно поєднується з м'якими та ароматними крабовими паличками. Ця страва стане чудовим вибором для перекушування або гарніру, який можна швидко приготувати.

Докладніше про те, як приготувати крабові палички у клярі читайте у нашому матеріалі.

Для приготування крабових паличок у клярі нам знадобиться:

Крабові палички – 400 г
Яйце - 1 шт.
Майонез - 3 ст. л.
Молоко - 70 мл
Мука - 4-5 ст. л.
Сіль за смаком
Перець – за смаком
Олія - ​​для смаження

Спосіб приготування крабових паличок у клярі:

Приготування крабових паличок у клярі слід розпочати з приготування кляру. Для цього потрібно змішати в молоці яйце, майонез, додаємо трохи солі та перцю, після чого поступово всипаємо борошно, добре перемішуючи, щоб вийшла однорідна консистенція.

Потім ми опускаємо крабові палички в приготований кляр і починаємо обсмажувати їх на гарячому маслі з обох боків, щоб отримати золотистий і хрумкий зовнішній шар наших крабових паличок у клярі.

Готові крабові палички у клярі пропонуємо подавати до столу. Смачного та насолоджуйтесь цією смачною стравою!

Читайте також:

Їх з'їдають по 8 штук: рецепт соковитих картопляних зраз з баклажанами

Швидко, соковито і дуже апетитно: рецепт реберців з картоплею в мікрохвильовій печі

Смак просто чудовий: рецепт сирного рулету з оливками та помідорами