• Яловичий фарш 250 грамів;
  • Свинячий фарш 250 грамів;
  • Вода 100 мл.;
  • Цибуля ріпчаста 200 грамів;
  • Часник 10 г;
  • Гарбуз 150 г;
  • Борошно 600 г;
  • Яйце 1 штука;
  • Вода 200 грамів ;
  • Вершкове масло 30 г;
  • Кріп 10 грамів;
  • Петрушка 10 г;
  • Кінза 10 г;
  • вершкидля подачі;
  • Універсальна приправа 2 ст. л.


Просіяти борошно із сіллю. Воду змішати з|із| яйцем і вимісити туге тісто для мант. Поставити його в холодильник під плівкою чи рушником на 20-30 хвилин. Натерти цибулю та часник на тертці або нарізати дрібними кубиками. Гарбуз помити і натерти на тертці.

Вимісити фарш з водою, цибулею, часником, тертим гарбузом і Універсальна приправа. Дістати тісто з холодильника, присипати мукою|борошном| стіл або розкочувальну дошку.

Розкачати тісто тонким рівномірним шаром, вирізати кружальця, розподілити фарш ложкою на тісто. Зліпити манти. Можна скористатися машинкою для розкочування тіста.

Готувати гарбузові манти у пароварці протягом 20-25 хвилин. При подачі змастити вершковим маслом|мастилом|. Подати зі сметаною та дрібно нарізаною зеленню за бажанням.

Читайте також:

Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею

На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи

Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути

Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем