- Яловичий фарш 250 грамів;
- Свинячий фарш 250 грамів;
- Вода 100 мл.;
- Цибуля ріпчаста 200 грамів;
- Часник 10 г;
- Гарбуз 150 г;
- Борошно 600 г;
- Яйце 1 штука;
- Вода 200 грамів ;
- Вершкове масло 30 г;
- Кріп 10 грамів;
- Петрушка 10 г;
- Кінза 10 г;
- вершкидля подачі;
- Універсальна приправа 2 ст. л.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Підписатися
Просіяти борошно із сіллю. Воду змішати з|із| яйцем і вимісити туге тісто для мант. Поставити його в холодильник під плівкою чи рушником на 20-30 хвилин. Натерти цибулю та часник на тертці або нарізати дрібними кубиками. Гарбуз помити і натерти на тертці.
Вимісити фарш з водою, цибулею, часником, тертим гарбузом і Універсальна приправа. Дістати тісто з холодильника, присипати мукою|борошном| стіл або розкочувальну дошку.
Розкачати тісто тонким рівномірним шаром, вирізати кружальця, розподілити фарш ложкою на тісто. Зліпити манти. Можна скористатися машинкою для розкочування тіста.
Готувати гарбузові манти у пароварці протягом 20-25 хвилин. При подачі змастити вершковим маслом|мастилом|. Подати зі сметаною та дрібно нарізаною зеленню за бажанням.
Читайте також:
Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею
На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи
Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути
Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем