Картопля - 200 г (3 шт.)
Перець болгарський – 115 г (1 шт.)
Морква – 70 г (1 шт.)
Цибуля ріпчаста - 70г (1 шт.)
Вершки - 185 мл
Бринза (болгарська) – 80 г
Олія вершкове - 40 г
Паприка мелена - 0,5 ч. ложки
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки
Соль - 1/2 ч. ложки
Петрушка - 1/2 пучка
Вода - 800 мл

Картопля, цибуля та морква очистити. Нарізати овочі невеликими кубиками.

У каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло|мастило| і викласти туди картопля, морква і цибуля. Обсмажити 3-5 хвилин.

Болгарський перець нарізати дрібними кубиками.
Зелень подрібнити.

Бринзу розфарбувати (або нарізати маленькими шматочками).

Болгарський перець додати до овочів. Обсмажити 3 хвилини.

Влити воду. Довести до кипіння та варити 10-15 хвилин.

Додати сіль, мелений перець та паприку. Перемішати.

Зменшити вогонь до мінімуму, влити вершки та прогріти 1-2 хвилини, не доводячи до кипіння. Вимкнути вогонь.

Частину бринзи та зелені додати в каструлю, перемішати. Дати настоятися 5-7 хвилин.

Розлити суп по тарілках, посипати бринзою і зеленню, що залишилася.

Читайте також:

Будете їсти відразу двома ложками: рецепт крем-супу з білими грибами з вершками, цибулею та молодою картоплею

Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком

Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками

Вам захочеться пити його чашками: рецепт розкішного сирного супу з копченими ковбасками, рисом та картоплею

Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками