Картопля - 200 г (3 шт.) | ||
Перець болгарський – 115 г (1 шт.) | ||
Морква – 70 г (1 шт.) | ||
Цибуля ріпчаста - 70г (1 шт.) | ||
Вершки - 185 мл | ||
Бринза (болгарська) – 80 г | ||
Олія вершкове - 40 г | ||
Паприка мелена - 0,5 ч. ложки | ||
Перець чорний мелений - 1/8 ч. ложки | ||
Соль - 1/2 ч. ложки | ||
Петрушка - 1/2 пучка | ||
Вода - 800 мл |
Картопля, цибуля та морква очистити. Нарізати овочі невеликими кубиками.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяУ каструлі з товстим дном розтопити вершкове масло|мастило| і викласти туди картопля, морква і цибуля. Обсмажити 3-5 хвилин.
Болгарський перець нарізати дрібними кубиками.
Зелень подрібнити.
Бринзу розфарбувати (або нарізати маленькими шматочками).
Влити воду. Довести до кипіння та варити 10-15 хвилин.
Додати сіль, мелений перець та паприку. Перемішати.
Зменшити вогонь до мінімуму, влити вершки та прогріти 1-2 хвилини, не доводячи до кипіння. Вимкнути вогонь.
Частину бринзи та зелені додати в каструлю, перемішати. Дати настоятися 5-7 хвилин.
Читайте також:
Східна насолода: рецепт томатного супу з м'ясним фаршем та яблуком
Його захочеться їсти відразу двома ложками: рецепт кукурудзяного крему-супу з крабовими паличками
Його захочеться їсти ополоником прямо з каструлі: рецепт сирного супу з курячими сердечками