Бурякові оладки зі скумбрії - це смачна і ситна страва, яка поєднує в собі ніжне м'ясо риби з легкими і пухнастими оладками. Це поєднання додає неповторний смак та аромат страви, роблячи його привабливим для любителів морепродуктів та апетитних сніданків. Комбінуючи свіже філе скумбрії з домашніми оладками та освіжаючими доповненнями, такими як сметана та зелень, ця страва стає чудовим варіантом для обіду чи вечері.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяДетальніше про приготування бурякових оладок зі скумбрії читайте в нашому матеріалі.
Для приготування бурякових оладок зі скумбрією нам знадобиться:
- 200 г філе скумбрії
- 200 г натурального йогурта
- 120 г пшеничного борошна
- 50 г гречаного борошна
- 125 мл молока
- 20 г топленого масла
- 2 ст. хрону
- 1 буряк
- 1 ч. л. розпушувача
- 1 ч.л рік
- зелень для подачі
- сметана для подачі
Спосіб приготування бурякових оладок зі скумбрією:
Для початку для приготування бурякових оладок зі скумбрією розділіть білки та жовтки.
Процідіть борошно в миску, додайте 1 чайну ложку солі та розпушувач, ретельно перемішайте. В іншому посуді підігрійте молоко та йогурт, потім змішайте з жовтками та збийте віночком. Поступово додайте борошно, замішуючи, щоб отримати однорідне тісто. Поставте його на 20-30 хвилин у тепле місце.
Збийте білки в щільні піки для бурякових оладок зі скумбрією. Відваріть буряк, після чого подрібніть його з хроном у блендері. Обережно вмішайте білки в буряково-хронову масу, що вийшла, і залиште на 1 годину. Потім змішайте з цією масою тісто для бурякових оладок зі скумбрією.
Розігрійте сковороду, додайте топлену олію. Викладайте порції тіста на сковороду і смажте бурякові оладки з усіх боків до золотистої скоринки.
Поки бурякові оладки готуються, розділіть філе скумбрії на волокна.
На кожну оладку буряка нанесіть шар сметани, потім викладіть філе скумбрії і прикрасьте зеленню.
Таким чином, ви отримаєте апетитні бурякові оладки зі скумбрією, сметаною та прикрасою із зелені. Смачного!
Читайте також:
Це справді неземна насолода: рецепт авокадо, фаршированого курячим філе
Таке розмітять і дорослі, і діти: рецепт чудового курячого філе в морквяному клярі
Це справжній ресторанний шедевр: рецепт кальмарів, фаршированих грибами, рисом та сиром у духовці