Любите відбивні, але вони здаються вам трохи нудними? Тоді скоріше на кухню, щоб приготувати м'ясо по-швейцарськи. Цей рецепт явно заслуговує на увагу всіх любителів м'яса, коньяку та гірчиці.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяЩоб приготувати відбивні зі свинини по-швейцарськи знадобиться такий набір продуктів:
- свиняча вирізка – 500 г;
- гірчиця готова – 1,5 ст. ложки (30 г);
- коньяк – 1,5 ст. ложки (30 мл);
- сіль за смаком;
- мука – 3-4 ст. ложки;
- олія вершкове або рослинна – 2 ст. ложки
Свинину промийте і добре просушіть на серветках, потім наріжте тонкими пластинами. Робити це краще гострим ножем. До речі, якщо м'ясо трохи підморозити, різати його буде значно простіше.
Далі кожну скибочку необхідно загорнути в поліетиленовий пакет або харчову плівку і ретельно відбити молоточком - відбивні так швидше прожаряться.
М'ясо має бути тонким, але без надривів та дірочок.
Тепер шматочки м'ясо необхідно промокнути паперовим рушником, щоб усунути сік, який виділився в процесі відбивання. Трохи посолити та поперчити до смаку.
Потім підготовлені котлети обваляти в борошні і смажити котлети відбивні на гарячому жирі з обох боків до хрусткої скоринки.
Подавати обсмажені відбивні можна з будь-яким гарніром, зеленню чи овочами.
Читайте також:
Такого ніжного м'яса ви ще не куштували: кляр для відбивних, зроблений на газуванні
Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета
Такого ви не куштували: готуємо курячі відбивні в картопляній шубі. Рецепт