Любите відбивні, але вони здаються вам трохи нудними? Тоді скоріше на кухню, щоб приготувати м'ясо по-швейцарськи. Цей рецепт явно заслуговує на увагу всіх любителів м'яса, коньяку та гірчиці.

Щоб приготувати відбивні зі свинини по-швейцарськи знадобиться такий набір продуктів:

  • свиняча вирізка – 500 г;
  • гірчиця готова – 1,5 ст. ложки (30 г);
  • коньяк – 1,5 ст. ложки (30 мл);
  • сіль за смаком;
  • мука – 3-4 ст. ложки;
  • олія вершкове або рослинна – 2 ст. ложки

Свинину промийте і добре просушіть на серветках, потім наріжте тонкими пластинами. Робити це краще гострим ножем. До речі, якщо м'ясо трохи підморозити, різати його буде значно простіше.

Далі кожну скибочку необхідно загорнути в поліетиленовий пакет або харчову плівку і ретельно відбити молоточком - відбивні так швидше прожаряться.

М'ясо має бути тонким, але без надривів та дірочок.

Тепер шматочки м'ясо необхідно промокнути паперовим рушником, щоб усунути сік, який виділився в процесі відбивання. Трохи посолити та поперчити до смаку.

Розтерти гірчицю з коньяком і змастити цією сумішшю відбивні. Залишити їх на 1 годину.

Потім підготовлені котлети обваляти в борошні і смажити котлети відбивні на гарячому жирі з обох боків до хрусткої скоринки.

Подавати обсмажені відбивні можна з будь-яким гарніром, зеленню чи овочами.

Читайте також:

Такого ніжного м'яса ви ще не куштували: кляр для відбивних, зроблений на газуванні

Від них неможливо відмовитися: рецепт курячих відбивних з крабовими паличками та сиром фета

Захочеться з'їсти відразу три штуки: рецепт соковитих свинячих відбивних із бананом та яблуком. Запікається в духовці

Такого ви не куштували: готуємо курячі відбивні в картопляній шубі. Рецепт