Ідеальний рецепт млинців у кожного свій та перевірений. Якщо ви ставитеся до тих гурманів, кому млинці не набридають ніколи, то зверніть увагу на спосіб приготування від Сави Лібкіна. Він любить, щоб вони були більшими з такою ж кількістю курячої начинки.

Отже, для приготування млинців з куркою по-одеськи знадобляться такі продукти:

Основні

  • молоко 2,8% - 400 мл;
  • яйця курячі – 3 шт.;
  • цукор - 1/2 ч.л. л.;
  • олія - ​​1 ст. л.;
  • сіль – 1 г;
  • борошно – 250 г.

Для начинки

  • курячі гомілки - 6 шт.;
  • цибуля - 1 шт.;
  • сіль за смаком;
  • перець чорний мелений - за смаком;
  • суміш спецій універсальна – за смаком.

Додатково

  • масло вершкове 73% - за смаком

Гомілки обсмажити з двох сторін. Додати нарізану цибулю, сіль, перець, спеції та готувати 35-40 хвилин.

Зняти м'ясо з кісток та перекрутити через паштетну сіточку.

Замісити тісто для млинців. Смажити на вершковому маслі. Готовий млинець змастити олією.

Сформувати млинці із начинкою.

Читайте також:

І для м'яса, і просто намазувати на хліб: рецепт домашнього кетчупу з помідорами та яблуками

На тарілці нічого не залишиться: рецепт ситного пирога з лавашу з капустою, яйцем та сметаною

Двох рук не вистачить, щоб усе з'їсти: рецепт швидких міні-чебуреків із соковитою м'ясною начинкою