Пиріжки - це блюдо, улюблене всіма - від малого до великого. Різні варіанти начинок дають можливість знайти "свої пиріжки" навіть любителям незвичайних смакових поєднань. Наприклад, можна спекти пиріжки з картоплі, квасолі та кешью.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Отже, щоб приготувати пиріжки з картоплі та квасолі з одним секретом, знадобиться такий набір продуктів:
листкове дріжджове тісто – 500 г;
картопля – 1 штука;
стручкова квасоля – 100 г;
кеш'ю - 50 г;
морква – 1 штука;
топлёное масло - 1 ст. л.;
каррі – 1 ст. л.;
кмин (зіра) - 1/4 ч. л. л.;
курячі яйця – 1 штука;
соль - 1/5 ч. л
Дрібно наріжте цибулю, моркву та картопля.
У сковороді розігрійте топлену олію. Викладіть нарізані овочі та обсмажуйте 3-4 хвилини. Додайте кумін, каррі, сіль і ретельно перемішайте.
Стручкову квасолю наріжте невеликими шматочками.
Дрібно порубайте горіхи.
Викладіть квасолю та кешью у сковороду. Обсмажуйте, помішуючи ще 5 хвилин.
Робочу поверхню присипте невеликою кількістю борошна. Розкотіть тісто в пласт і, користуючись тарілкою, виріжте круги діаметром 20 див.
У центр кожного кола викладіть начинку. Защипніть краї і змастіть пиріжки збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 220°С духовці 15-20 хвилин|мінути| до золотистого|
Хочеш – додай перчик чилі чи кунжут для східного акценту. А хочеш – експериментуй із зеленню. Але навіть у базовій версії цей рецепт стане твоїм літнім улюбленцем
Цей салат відмінно зберігається в холодильнику до 3 днів і з кожним днем стає смачнішим. А якщо дати йому настоятися ніч - ви здивуєтеся, як прості овочі можуть бути такими насиченими
Цей кавуновий лимонад - як відпустка, тільки в склянці. Пий сам, пригощай друзів, викладай в сторіс - і хай ніхто не каже, що кавун створено лише для нарізки