Пиріжки - це блюдо, улюблене всіма - від малого до великого. Різні варіанти начинок дають можливість знайти "свої пиріжки" навіть любителям незвичайних смакових поєднань. Наприклад, можна спекти пиріжки з картоплі, квасолі та кешью.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
Отже, щоб приготувати пиріжки з картоплі та квасолі з одним секретом, знадобиться такий набір продуктів:
листкове дріжджове тісто – 500 г;
картопля – 1 штука;
стручкова квасоля – 100 г;
кеш'ю - 50 г;
морква – 1 штука;
топлёное масло - 1 ст. л.;
каррі – 1 ст. л.;
кмин (зіра) - 1/4 ч. л. л.;
курячі яйця – 1 штука;
соль - 1/5 ч. л
Дрібно наріжте цибулю, моркву та картопля.
У сковороді розігрійте топлену олію. Викладіть нарізані овочі та обсмажуйте 3-4 хвилини. Додайте кумін, каррі, сіль і ретельно перемішайте.
Стручкову квасолю наріжте невеликими шматочками.
Дрібно порубайте горіхи.
Викладіть квасолю та кешью у сковороду. Обсмажуйте, помішуючи ще 5 хвилин.
Робочу поверхню присипте невеликою кількістю борошна. Розкотіть тісто в пласт і, користуючись тарілкою, виріжте круги діаметром 20 див.
У центр кожного кола викладіть начинку. Защипніть краї і змастіть пиріжки збитим яйцем. Випікайте в розігрітій до 220°С духовці 15-20 хвилин|мінути| до золотистого|
Швидка вечеря без духовки? Так! Цей листковий картопляно-курячий пиріг готується прямо на сковороді за півгодини - без тіста, без складних інгредієнтів і без зайвої метушні
Домашній курячий паштет без печінки, натомість з горіхами, часником та м'яким сирним сиром. Ніжний, намазується як крем, пахне так, що у будинку різко з'являються свідки
Хрумка, ароматна, з ідеальним балансом солодощі та кислинки - ця капуста підкорює з першого шматочка. Прості інгредієнти перетворюються на справжній гастрономічний шедевр