Макарони зі вершковою куркою та печерицями стануть несподіваним приємним сюрпризом для сімейного застілля.

Докладніше про те, як приготувати страву за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями, читайте у нашому матеріалі.

Для приготування страви за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями нам знадобиться:

  • макарони - 100 г
  • грудка куряча - 1 шт.
  • печериці - 50 г
  • борошно пшеничне - 1 ст. л.
  • часник - 3 зубчики
  • лавровий лист - 1 шт.
  • олія оливкова - 50 мл
  • бекон копчений - 40 г
  • кунжут - 10 г
  • цукор
  • сіль

Спосіб приготування страви за рецептом макаронів з вершковою куркою та печерицями:

На початку, відваріть макарони в киплячій солоній воді з додаванням ароматного лаврового листа для макаронів з вершковою куркою та печерицями.

Наступним кроком у приготуванні макаронів з вершковою куркою та печерицями наріжте курку на невеликі шматочки і приправте їх сіллю, цукром та перцем. Потім обваляйте шматочки курки в борошні, щоб надати їм хрустку скоринку.

Далі додайте до приготованої курки дрібно нарізаний часник і лавровий лист, і залиште м'ясо в маринаді, щоб аромат і смак проникли в кожен шматочок.

Відкиньте відварені макарони на сито, щоб видалити зайву воду для макаронів з вершковою куркою та печерицями.

На розігрітій сковороді з оливковою олією обсмажте курку та гриби до золотистої скоринки. Після цього додайте вершки і трохи солі. Як тільки вершки закиплять, вимкніть плиту та перемішайте всі інгредієнти, щоб отримати соковитий та ніжний соус.

На сухій сковороді обсмажте кунжут до появи вишуканого аромату та золотистого відтінку.

В іншій каструлі обсмажте смужки бекону разом із зубчиком часнику, щоб додати страві нотку глибокого смаку та аромату.

Потім з'єднайте обсмажений бекон з відвареними макаронами, додайте оливкову олію і прогрійте всі інгредієнти разом, щоб вони добре змішалися та перейняли аромат та смак один одного.

У результаті, подайте макарони з вершковою куркою та печерицями, посипавши його смаженим кунжутом, щоб додати тонкий і хрумкий штрих до вашого унікального творіння. Ця страва точно порадує гурманів та залишить неповторні враження.

Читайте також:

Один з'їв – два на добавку: рецепт ніжних млинців з баклажанів з картоплею

Сара Абрамівно, сипте дві порції: рецепт неповторних єврейських пельменів "Креплах"

А знаєте, що таке польські пизи? Це не вареники і не пельмені. Але дуже смачно та з м'ясом. Записуємо рецепт

Прицмокування вам гарантовано: рецепт курки, запеченої з баклажанами та грибами в томатному соусі