Щоб приготувати салат з крабовими паличками, рисом та сухариками, знадобляться такі продукти:

Крабові палички – 100 г
Рис пропарений – 40 г (2 ст. л.)
Сухаріки - 40 г
Яйця – 3 шт.
Сир твердий - 50 г
Сіль - 1 г
Каррі (або куркума) - 1 г
Цибуля ріпчаста - 200 г
Олія - ​​25 г
Майонез - 150 г
Петрушка свіжа - 2 гілочки
Маслини без кісточок - 40 г

Яйця варимо круто (7-8 хвилин після закипання).
У маленькій каструльці ставимо кип'ятити 120 мл води. Після закипання підсолюємо воду та всипаємо промитий рис. Варимо до готовності, тобто. до поглинання рисом води. Каррі чи куркуму додаємо, коли крупа майже зварилася.
Рис, що став жовтим, викладаємо першим шаром у салатник.

Рис змащуємо майонезом.

Дрібно нарізану цибулину обсмажуємо в розігрітій олії. Смажену цибулю викладаємо наступним шаром.

Кожну крабову паличку розрізаємо вздовж на 4 частини, потім дрібно нарізаємо і викладаємо черговим шаром салату з рисом.

Шар крабових паличок змащуємо майонезом.

Тепер рівномірно розподіляємо сухарики.

Яйця натираємо крупно. Це наступний шар салату із сухариками. Рясно змащуємо яєчний шар майонезом.

Чайною ложечкою розмазуємо майонез поверхнею.

Сир трьом крупно і розсипаємо поверх майонезу.

Прикрашаємо крабовий салат із сиром. Маслини розрізаємо та укладаємо на поверхні салату з крабових паличок у вигляді квітів, між якими розкидаємо листя петрушки.

Листковий салат з крабовими паличками, з рисом, сиром, яйцями та сухариками готовий. Салат "Краби в шубі" подаємо відразу ж.

Читайте також:

Вас благатимуть, щоб готували таке щодня: рецепт соковитих домашніх біляшів з м'ясом на кефірі

Цей аромат заповнить усю квартиру: рецепт відкритих пиріжків з м'ясом

"Осіння насолода": рецепт найніжнішого м'яса, запеченого з гарбузом у духовці

Що буде з цінами на м'ясо, фрукти та овочі: українцям розповіли, до чого готуватись