Щоб запекти курку на пляшці з пивом, знадобляться такі продукти:

  • ціла курка (1,5 кг);
  • 1 пакетик гострої приправи для курки;
  • півлітрова пляшка світлого пива.

Ретельно натерти курку всередині та зовні гострою приправою для курки, щоб надати м'ясу трохи гострого смаку. Поставити мариновану курку в холодильник на день.

важливо!

  • Якщо ви хочете зробити страву ще ароматнішою, додайте трохи каррі, майорану, часнику та гострого перцю чилі.

Розмістити мариновану курку на відкриту пляшку пива. Поставити пляшку на деко або форму для запікання і встановити на нижню полицю розігрітої до 180°С духовки. Випікати близько 90 хвилин|мінути|.

Приготовлена ​​таким чином курка буде ідеально соковитою всередині.

Читайте також:

Виходить просто чарівно і соковито: рецепт курки з гарбузом, запеченим у духовці

Усі думатимуть, що це пиріг: рецепт іспанського омлету з куркою, сиром та картоплею

"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно

"Ніжні половинки": рецепт кабачків з куркою, грибами та сиром. Це просто дивовижно