• Цвітна капуста 600 гр.
  • Фарш говяжий 200 гр.
  • Помідори 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Курячі яйця 3 шт.
  • Сметана 2 ст. л.
  • Сир 100 гр.
  • Сіль, перець за смаком
  • Рослинна олія 1 ст. л.
  • Вода (окріп) 300 мл.

Починаємо приготування з овочів: у каструлі закип'ятіть воду, посоліть. Суцвіття цвітної капусти потрібно добре промити під проточною водою і відправити в киплячу підсолену воду на 10 хвилин.

Цибулю очистіть і помийте, наріжте кільцями або півкільцями. Далі, в чашу мультиварки додайте олію та нарізану цибулю. На цибулю викладіть фарш, рівномірно розподіліть його по поверхні та посипте сіллю та перцем.

Помидори промийте, видаліть хвостики. Наріжте їх кружальцями і викладіть поверх фаршу. Наступний шар – це відварена цвітна капуста. Сир натріть на великій тертці.

Для приготування заливки з'єднайте в окремій тарі яйця, сметану, сіль і перець за смаком. Потім налийте підготовлену суміш із яєць та сметани на цвітну капусту. Верхній шар блюда прикрасьте тертим сиром, після чого встановіть режим випікання протягом 45-50 хвилин. Таким чином ваша запіканка з цвітної капусти з яловичиною буде повністю приготовлена. Сміливо додавайте цей рецепт до своєї збірки рецептів страв з яловичиною у мультиварці та радуйте своїх близьких чудовими кулінарними шедеврами.

Читайте також:

Його називають "м'ясо-хліб": старовинний єврейський рецепт, який обов'язково потрібно спробувати

У цю страву закохуються назавжди: рецепт запіканки з молодих кабачків із беконом та сиром

Смакування та насолода: рецепт ситної картопляно-грибної запіканки з вершками

Ніжність та насолода: рецепт салату "Краб під шубою" з рисом, сиром та сухариками