Продукти
Фарш м'ясний – 200 г
Маргарин - 50 гр
Кефір - 50 мл
Цибуля ріпчаста - 1/2 шт.
Яйце - 1 шт.
Борошно - 350-400 г
Приправа "Хмелі-сунелі" - 1 щіпка
Зелень свіжа – 2 гілочки
Вода - 50 мл
Сіль – 1 ч. ложка для тесту + для начинки до смаку
Олія - ​​для смаження

У пропорційному посуді, в якому буде зручно перемішувати компоненти для тесту, з'єднуємо воду і кефір. Перемішуємо і вбиваємо в суміш яйце, що вийшла. Знову перемішуємо вилкою.

Підсипаємо сіль.

Далі в суміш потрібно підсипати приблизно третину борошна. Відразу борошно починаємо втручати в рідину.

Маргарин розтоплюємо до «бульбашок». Відправляємо гарячий маргарин у тісто. Відразу інтенсивно перемішуємо.

Досипаємо частину борошна, що залишилася. Замішуємо тісто для м'ясних коржиків. Забираємо його на 15 хвилин у холод.

У м'ясний фарш додаємо попередньо подрібнену зелень і посічену цибулю.

Присмачуємо начинку спеціями. Перемішуємо.

Тісто для коржів дістаємо з холодильника. Ділимо на колобки, які розкочуємо в тонкі круглі пласти однакового розміру. Можна використовувати як круглий трафарет блюдце. Кількість коржів має бути парною.

На один корж тонким шаром викладаємо фарш із зеленню.

Накриваємо другим тонким круглим шаром. Краї притискаємо за допомогою виделки.

Коржики з м'ясною начинкою і зеленню обсмажуємо в гарячій олії.

М'ясні коржики стають структурою як чебуреки.

Виходить 6-7 таких коржів з м'ясом.

Читайте також:

Беріть відразу другу тарілку для добавки: рецепт ситних і незвичайних пельменів японською

Він виходить неймовірно смачним і запашним: рецепт домашнього кабачкового хліба

Такого навіть у ресторані не подадуть: рецепт ситної запіканки з кабачків із бринзою