Для тесту:
Борошно - 1,5 склянки
Вода – 0,5 склянки
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка
Соль - 0,5 ч. ложки
*
Для начинки:
Фарш м'ясний - 300 г
Капуста пекінська - 7 листя
Цибуля ріпчаста - 1 шт.
Чеснок - 1 зубчик
Соус соєвий – 2 ст. ложки
Горілка – 1 ч. ложка
Олія - ​​1 ст. ложка
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка
цукор - 1 ч. ложка
Імбир мелений - 1 ч. ложка
Перець чорний мелений - 1 ч. ложка

Цибулю та часник дрібно наріжемо.
У м'ясний фарш додамо цибулю, часник, цукор, мелений перець, імбир.

Наллємо горілку.

Додамо соєвий соус.

Додамо олію.

Засипаємо крохмаль.

На завершення викладемо дрібно нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішаємо.

В іншій глибокій мисці з'єднаємо борошно, сіль, воду та кукурудзяний крохмаль. Інтенсивно все перемішаємо.

Отримане тісто тонко розкотимо і видавимо склянкою кружальця.

На кожен кружок викладемо начинку.

Добре скріпимо краї тіста. Я скріпила краї звичайним способом, але японські пельмені відрізняються способом ліплення: з одного боку кухоль тіста по краю потрібно зробити складки, а інший бік повинен залишитися рівним, а потім краї тіста скріплюються. Кожну складочку притискають, щоби пельмені не розклеювалися.

Викладемо пельмені швом догори на розігріту сковороду з олією і обсмажимо їх протягом 2 хвилин до рум'яності з нижньої сторони.

Потім акуратно додамо в сковороду окріп, накриємо кришкою і згасимо пельмені на сковороді 15 хвилин.

Читайте також:

Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею

На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи

Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути

Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем