| Для тесту: | ||
| Борошно - 1,5 склянки | ||
| Вода – 0,5 склянки | ||
| Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка | ||
| Соль - 0,5 ч. ложки | ||
| * | ||
| Для начинки: | ||
| Фарш м'ясний - 300 г | ||
| Капуста пекінська - 7 листя | ||
| Цибуля ріпчаста - 1 шт. | ||
| Чеснок - 1 зубчик | ||
| Соус соєвий – 2 ст. ложки | ||
| Горілка – 1 ч. ложка | ||
| Олія - 1 ст. ложка | ||
| Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. ложка | ||
| цукор - 1 ч. ложка | ||
| Імбир мелений - 1 ч. ложка | ||
| Перець чорний мелений - 1 ч. ложка |
Цибулю та часник дрібно наріжемо.
У м'ясний фарш додамо цибулю, часник, цукор, мелений перець, імбир.
Підпишись на Hyser.com.ua в Google News! Тільки найяскравіші новини!
ПідписатисяНаллємо горілку.
Додамо соєвий соус.
Додамо олію.
На завершення викладемо дрібно нарізану пекінську капусту. Все ретельно перемішаємо.
В іншій глибокій мисці з'єднаємо борошно, сіль, воду та кукурудзяний крохмаль. Інтенсивно все перемішаємо.
Отримане тісто тонко розкотимо і видавимо склянкою кружальця.
На кожен кружок викладемо начинку.
Викладемо пельмені швом догори на розігріту сковороду з олією і обсмажимо їх протягом 2 хвилин до рум'яності з нижньої сторони.
Потім акуратно додамо в сковороду окріп, накриємо кришкою і згасимо пельмені на сковороді 15 хвилин.
Читайте також:
Справжня чоловіча страва, яку полюблять усі: рецепт запіканки з пельменів із сиром та цибулею
На тарілку міститься лише три штуки: рецепт великих пельменів по-єврейськи
Корисно, соковито та апетитно: рецепт пельменів з кабачками, які допомагають схуднути
Насолода вам забезпечена: рецепт незвичайних в'єтнамських пельменів з м'ясом та яйцем